Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POČETAK SEZONE
Povratak na članak

Za uskrsni vikend najposjećeniji Dubrovnik, Poreč i Rovinj

Protekla tri dana bilo je oko 95.000 turista, ali vjeruje se da su neki vikend-gosti odustali od dolaska kad su vidjeli kolike su gužve na granici

Komentari 3

AA
aaagotal
08:25 18.04.2017.

Stalno pisati o rastućom turizmu, bez da svi Hrvati to nimalo ne osjete, stvarno je nekorektno! Prošle smo godine imali navodno 9,5 milijardi € čistog profita i kuda su nestali, kad smo samo za dva-tri mjeseca išli posuditi novac?

VL
Avatar pozor
pozor
10:01 18.04.2017.

Laze baba ,laze selo..Da pricamo bajke prvi smo a posebno ovi koji su u funkciji ministra turizma bez obzira koje vlade.Guzve na granici,ljudi odustali od putovanja i opet po njima bio je buuum.Tko vas nezna skupo bi vas platio,to lazite nekog drugog

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.