Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKO ISTRAŽIVANJE
Povratak na članak

Za upis na fakultet važnija je podrška roditelja nego škola

Istraživanje je pokazalo, kaže Boris Jokić, da je s aspiracijama prema fakultetu povezana i podrška koju djeca dobivaju od roditelja

Komentari 2

RI
rimac444
20:55 19.11.2019.

Jokiću ti i ova divjakuša učinili ste puno zla za obrazovanje i odgoj naše djece., a prosvjetari su ovim štrajkom i sebičnim traženjima koje ne zaslužuju jer su preplaćeni i za ovo što rade zgazili i ovo malo autoriteta što su imali.

VL
AU
autoritet
00:17 20.11.2019.

Kako je ovo nešto novo? Pa još 1966. objavljeno je Colemanovo izvješće (Coleman Report) koje tvrdi ovo isto. Istraživanje je provedeno na stotinama tisuća učenika u SAD i zaključilo je da je obiteljska situacija najvažnija za postignuća pojedinog učenika. Dakle, gospoda iz Soroseva instituta se kite tuđim perjem.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.