Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eurooptimizam opada
Povratak na članak

Za ulazak u EU 47 posto građana Srbije, 29 posto protiv

Ukoliko bi danas bio raspisan referendum s upitom “jeste li za ulazak u Europsku uniju?”- pozitivan odgovor dalo bi 47 posto građana Srbije, 29 posto bilo bi protiv, a manje od 10 posto nema jasno mišljenje

Komentari 10

NE
Nenadjebivi
11:13 07.02.2017.

Ja podržavam građane Srbije koji su protiv ulaska u EU , ja bih volio da Srbija nikad ne uđe u EU jer ne želim da Hrvatska ponovno bude u jednoj zajednici sa Srbijom , želim tvrdu šengensku granicu prema Srbiji i što hladnije međusobne odnose , ne želim nikakvo niti političko niti kulturno približavanje sa Srbijom nadam se da će proruske snage u Srbiji sve više jačati i da će Srbija uči u neki savez sa Rusijom koju toliko vole .

VL
IV
ivanjoksimovic
13:45 07.02.2017.

Bravo. Godinu dana ranije podrsku EU integracijama bi dalo 56% a sada svega 47%. Ako bi se taj tempo pada zadrzao za svega 5 godina kada se najranije ocekuje zavrsetak pregovora sa EU, prakticno 2% gradjana bi podrzalo ulazak u EU. Najpametnije drzave poput Svajcarske ulazak u EU nisu ni razmatrale, Britanci se opametili pa izasli, a za 10 godina kada se cela ta prica raspadne, EU ce sacinjavati samo nizerazredne ekonomije poput Hrvatske, Albanije, Bugarske.

VL
KO
kontraš
16:54 07.02.2017.

Nenadjebivi@ ako Srbija ikad udje u tu tvorevinu vi lepo pokažite svoj stav i karakter i istupite ìz iste onako iz protesta pošto se vaš glas više čuje od glasa preostalih i nebitnih 27 članica EU 🤔🤔😂😂.Dal si stvarno realan ili ne želiš stručnu pomoć.

VL
ME
Meter
17:14 07.02.2017.

Dobro je čuti da većina prihvaća progresivne EU vrijednosti

VL
Avatar dobry
dobry
20:58 07.02.2017.

Pročitajte za koga su Toma grobar, mali sloba Dača, šešelko, Vulin i sve će vam biti jasno za koga je vrh serbijanske vlasti. Pri tomu Vučko glumi dobricu, u svrhu kupovanja vremena kako bi Ruski utjecaj na Balkanu jačao...

VL
RA
ranko75
09:29 08.02.2017.

Moze Vucic samo da sanja da ce vecina biti za EU.Kada bi bilo tako onda bi on demokratski dozvolio referendum, pa neka sam narod to potvrdi, ali ne, Vucic tvrdi da referenduma nece biti, jer zna da ne bi vise od 30% glasalo za ulazak u EU, a mozda ni toliko.

VL
DU
Deleted user
11:19 07.02.2017.

Sa njima ce biti isto kao sa Hrvatskom.Kada postanu ili ako postanu clan EU zapocinje masovno iseljavanje srpskog stanovnistva u pravi EU tj. u zemlje zapada.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.