Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MJERE ZA GOSPODARSTVO
Povratak na članak

Za ugrožene tvrtke odgoda poreza i povoljniji krediti

Nije isključena ni odgoda plaćanja rata kredita i režija stanovništvu, no to je ovlast lokalnih vlasti

Komentari 6

AO
all_or_nothing
09:03 15.03.2020.

Znači tvrtka će trebati dokazati da trpi štetu zbog epidemije, dokazno rzadoblje minimalno 6 mjeseci i barem pola njima se neće htjeti priznati da je uzrok koronavirus. Naravno, najugroženije i bez potrebe za posebnim dokazivanjem će biti tvrtke u vlasništvu ministara i ostalih "velikih" ljudi na vlasti, zar ne ?

VL
OV
Ovozemaljski
08:13 15.03.2020.

Možda bolje niti ne ići sa ovakvim člancima u javnost dok vlada stvarno ne kaže koje mjere će poduzeti. Pošto se naša država mješa u tržište puno više nego sve razvijenije zemlje, bilo bi uredu i da se sada umješa više nego što će to napraviti Italija, Južna Koreja, Danska, Njemačka itd.

VL
MA
maklin
08:12 15.03.2020.

Sigurno imamo preko 1000 zaraženih samo što ovi neće sve testirati što su i sami rekli. Znači oni koji nisu testirani lijepo šire zarazu jer je državi preskupo platiti testove, a gdje su onda naši novci za zdravstvo?

VL
IV
ivanlovin
08:00 15.03.2020.

Zasto nismo uzeli Engleski model protiv virusa. A ne ovaj gdje ce ekonomija stati

VL
FU
furest
11:27 15.03.2020.

najugrozeniji su mali poduzetnici u turizmu i prijevozu , oni trebaju sada organizirati posao ,radnike za sezonu , poznavajuci dosadasnju praksu nasih vlada jos ce sve ce morati platiti zaduzujuci se da ne dozive ovrhe

VL
DU
Deleted user
09:02 15.03.2020.

Dakle omogućiti će tvrtkama da se dodatno uvale u dugove....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.