Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neslužbeno

Za ubojstvo Mate Velića u Karlovcu sumnjiče i 14-godišnjaka

karlovac, pucnjava, uhićenje
Foto: Kristina Štedul Fabac/Pixsell
1/6
26.10.2010.
u 12:13

Obitelj Franje Veljića napustila je Draganić uz pratnju policije. Ranjene ženske osobe još su u životnoj opasnosti.

Iako policija još ne želi govoriti o detaljima kriminalističke obrade vezane uz jučerašnje ubojstvo ispred trgovačkog centra Supernova u Karlovcu, doznajemo kako je među privedenim članovima obitelji Hudorović i Bugarinović i 14-godišnjak. Policija je jutros pretražila čak 16 kuća romskih obitelji koje su rodbinski vezane uz sudionike ovog slučaja.

Većina tih objekata i dalje je pod blokadom policije i nije im moguće pristupiti.

>>Karlovac: Smaknuli ga zbog obračuna na natjecanju konja

Prema informacijama susjeda obitelji Franje Velića u Draganiću, oni su noćas oko jedan sat napustili svoj dom. Odvezeni su svi automobili, a iz Draganića su otišli uz pratnju policije.

U noći na utorak zdravstveno stanje mlađe ženske osobe koja ima strijelnu ranu u glavi i dalje je bilo teško i s neizvjesnim ishodom. I dalje je u komi, a liječnici se bore za njezin život - rekao nam je u utorak ujutro ravnatelj Opće bolnice u Karlovcu Nedjeljko Strikić. Nikakav operativni zahvat zasad nije potreban.

Starija je žena operirana, zahvat je protekao uredno. Noćas je bila relativno stabilna, opće stanje jutros je zadovoljavajuće, ali i dalje je u životnoj opasnosti.

Komentara 23

LI
Lijenchina
18:13 26.10.2010.

Naoružati ih, pustiti na poligon Slunj i snimiti film!

ML
mladazemlja
12:30 26.10.2010.

Pod hitno primjeniti Sarkozyev model,kada poput spužvu upijamo svu praksu iz EU ne vidim razloga da ovu mjeru u potpunosti ne preslikamo.

EU
eureka001
12:50 26.10.2010.

cigani ko cigani-oni su prelukavi i za takovo komunisticku suctvo kakovo imamo, znadu cigani da ovom cigiju nemogu nista heheehehehehheehe yebes sve osim americkih zakona-sve ostalo je luk i voda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije