Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turizam

Za tri direktorska mjesta HTZ-a u inozemstvu 61 prijava

temza  (1)
Foto: Press Association/PIXSELL
27.03.2019.
u 14:59

Najviše interesenata ima za London, za koji se javilo 27 kandidata.

Za mjesta direktora predstavništava Hrvatske turističke zajednice u Velikoj britaniji, Južnoj Koreji i SAD-u, sa sjedištem u Los Angelosu, stigla je 61 prijava.

Najviše interesenata ima za London, za koji se javilo 27 kandidata, dok je SAD 20 zainteresiranih, za Seul 12, a dvihe nije specificiralo u kojjoj bi zemlji htjeli biti HTZ-ovi predstavnici. Sada slijedi obrada pristiglih kandidatura, te razgovori s kandidatima koji uđu u uži izbor.

„Naši dugoročni ciljevi podrazumijevaju još snažnije pozicioniranje Hrvatske na dalekim tržištima, posebno na tržištu Južne Koreje i naravno SAD-a s kojeg projekcije govore o ovogodišnjem rastu prometa po stopi od 15 do 20 posto. To je razlog zbog kojeg po prvi puta otvaramo ispostavu u Los Angelesu’, komentar je direktora HTZ-a Kristjana Staničića.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije