Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dean Šoša
Povratak na članak

Za Treći traži kviz, TV instrukcije, emisiju o psihologiji...

Televizijski gledatelji koji očekuju da im se i odabirom ponuđenih sadržaja na malom ekranu ukazuje poštovanje, od rujna 2012. imaju svoju televizijsku oazu...

Komentari 1

Avatar Bojko
Bojko
09:06 07.05.2014.

HRT3 treba biti kao nekad HTV3!! Muzika, serije, dokumentarci, nikad nećemo prežaliti taj kanal, i političku odluku da se ugasi, tj. frekevencija prepusti smeču od RTL-a... To što "kultrunjaci" imaju kanal za sebe, to bi moralo biti cool? Ma nemojte, oni su tako i tako paraziti, večina, cicaju proračun, od te silne kulture kojom zraće, što mi imamo od toga, ništa. Sami neradnici. Ja plačam porez, ja priređujem, i kad već plaćam i pretplatu, onda napravite taj kanal privlačan svima, a ne nekim 0,03 % gledatelja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.