Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osječka "Rijeka ljubavi"

Za socijalnu samoposlugu skupljeno 3,5 tona hrane

Štefica Čučak
Marko Mrkonjic/PIXSELL
24.11.2015.
u 06:30

„Kada bi se računala financijska protuvrijednost prikupljenih namirnica, iznos bi bio 24.255 kuna", rekla je predsjednica udruge "Rijeka ljubavi" Štefica Čučak

U humanitarnoj akciji koju su prošlog vikenda proveli Humanitarna udruga "Rijeka ljubavi", Grad Osijek i osječki Crveni križ prikupljeno je oko tri i pol tone hrane za osječku socijalnu samoposlugu kako bi se za 800 socijalno ugroženih obitelji osiguralo ono najosnovnije u vrijeme božićnih blagdana.

„Kada bi se računala financijska protuvrijednost prikupljenih namirnica, iznos bi bio 24.255 kuna", rekla je predsjednica udruge "Rijeka ljubavi" Štefica Čučak zahvalivši Osječanima koji su se odazvali akciji.  

>> Socijalnoj samoposluzi u Osijeku prijeti isključivanje struje 

>> Siromašnima podijelili 110 paketa hrane u samo pola sata, mnogi ostali praznih ruku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije