Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi kadrovi u MUp-u
Povratak na članak

Za šefovsku poziciju natječu se čak 123 iskusna policajca

Novi (ili stari) vodeći kadar mora se imenovati najkasnije do jeseni, što je i propisano zakonom

Komentari 11

AL
AlienattacK
23:34 15.08.2012.

Tu je najveća m**a, u murji i sudstvu...

VL
OB
-obrisani-
23:48 15.08.2012.

Koji je tisućiti dio policajca? Paaa...miliCajac...

VL
GO
google385
06:54 16.08.2012.

u hrvatskoj se po statistici smanji broj stanovnika a povecao broj policajaca a kriminala sada vise nego prije.nesto tu nestima jeli netko ne radi svoj poso dobro ili je kriv sistem

VL
TM
tesla moj ponos
08:52 16.08.2012.

Pitam se kakvo su to iskustvo stekli - u sanaderovoj vladavini ? Iskusni policajci ??? Nijedan iz tog doba ne bi smio sjesti na šefovsku poziciju.

VL
TO
tomokaro
09:19 16.08.2012.

Svakako među "sposobnije "spada i socijalni radnik mali Borovec i onaj kaj je često bio kod Vesne Kljajić , Vitomir Bijelić. Mislim da bi bilo bolje da potonji radi u Centru za soc.rad na poslovima tima za maloljetničku delikvenciju a ovaj drugi da sudjeluje u emisiji "najsmješnije stvari na svijetu" tako bi najmanje naštetili društvu.

VL
OB
-obrisani-
10:01 16.08.2012.

Radi dobre suradnje sa britanskim tajnim službama od kandidata se traži da znaju engleski bar na razini ministra. Aj prej tu ju vič voč is nau? Kaj ne?

VL
OB
-obrisani-
10:05 16.08.2012.

Brišeš? Uuuu, noto guto! Mi nou lajk dis!

VL
TM
tesla moj ponos
10:23 16.08.2012.

A kakvo su tek iskustvo stekli iz svih SDP ovskih era ? I na to iskustvo nadovezali briljantnu HDZ eru ! Svo znanje pretopili u praksu - kriminal ozakonili!

VL
RO
rowokopach
10:32 16.08.2012.

vidje milicajca sto ej razvukao osmjeh oh uha do uha? nikada nije bilo ovako profesionalnog ministra milicije igdje na svijetu, u povijesti kugle zemaljske!1 sad ce to stoja sve bre da sredi... samo ce profesionalni panduri da budu.

VL
YO
yocko
11:46 16.08.2012.

Oni koji su profesionalci ti policajci su na birou,a muljatori i mafijoze rade jer moraju odrađivat za svoje šefove prljave poslove jer su dobili posao,kao npr.u KŽ..

VL
OB
-obrisani-
13:59 16.08.2012.

…..peteročlana komisija koju je imenovao ministar Ranko Ostojić….. ****** Bilo bi zanimljivo znati jesu li u toj ministrovvoj komisiji isti takvi diletanti kakav je i ministar i po čemu su kompetentni da ocjenjuju koga odabrati od tih 123 “iskusna policajca”” ! Jer svaki od tih 123 iskusnih policajaca je više nego sigurno o policijskom poslu zan više nego će Ostojić to naučiti u tri života ! Ali lako u odnosu na Ostojića, jesu li oni iskusni i stručni u stvarnosti? Npr. Dosta je na slikama uz članak vidjeti polupismenog, neobrazovanog lika od Prše pa se zapitati što taj još uopće radi u policiji, a ne da i konkurira za rukovodeće mjesto ! U svakom slučaju ovaj štetočinja od Ostojića je već i kada je bio "stručan i profesionalan" ravnatelj policije, što je postao preko noći kada je zamrznuo članstvo u Partiji napravio toliko sranja da ga je trebalo procesuirati radi izdaje i pronevjere, nastavlja i danas sa sranjima koja su više nego očita kada se vidi koga je imenovao za svoje pomoćnike i ravnatelja policije ! I potpuno je nejasno čemu se i zašto ovaj diletant na svakoj slici smije ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.