Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Za Rusiju najbolji scenarij, no europsko dizanje ruku od Ukrajine nije opcija

06.10.2022. u 12:42

Europljani su u mnogim državama navikli na lagodan život, ali neki se sjećaju i crnjih dana, Hrvati primjerice neusporedivo gorih iz 1991.

Komentara 6

TA
tabula
08:32 07.10.2022.

Kad je već EU toliko principijelna, pitam se zašto je digla ruke od npr. Sirije, Iraka, Libije itd. itd. Čak je i učestvovala u ubijanju, rušenju i uništavanju u ovim zemljama. Beskrajno i zločinačko licemjerstvo.

NA
najposebniji
14:27 06.10.2022.

Ne želite napredno, liberalno i ugodan život...nema problema, izaberite desnicu, izdanak aristokracije. Hahaaha

OK
OKTOPOD
19:36 06.10.2022.

Jedan od komentatora kaže da sve više konzervativaca dolaze u svijetu na vlast, takodjer konstantira da takove ljevičari mrze kao vrag tamjan.Taj isti komentator ne kaže mrzi li ih on-- ljevičare? Ma gdje bili?Dragi čovjeće, ja , svaki put kad , bilo gdje i bilo kad ( u vremenu i prostoru) pročitam riječ MRŽNJA , se upitam: kako , zašto, tko ju je prvi upotrijebio i čemu. Je li ju je upotriebio čovjek protiv čovjeka , ili ti je upotrijebio Bog PROTIV vRAGA?. Po Platonu: I da se uzme drugi pojam , pa i po N ičeu , ona bi znaćila isto.Nego, gospodine, ako Vas Bog ući da ne mrzite, čemu se bavite tim problemom. Nasuprot vama stoji ateist , kojemu mržnja nije nikakav problem. Takav , nikad se ne bi stavio u položaj onoga koji mrzi. Osječam cijelim bićem da to nije od čocvjeka. Pa mislim da nije ni od Vas. No, ne mogu reći da nije od čovjeka. S takvim ljudima ne želim imati nikakvoga posla. Jer, njega osim kapitala ne interesira ništa drugo. Mnogi su ga stekli na žuljima ljevičara širom svijeta. Oni, njihov kapital cijelu ljudsku povijest--trajanje, svoje vladanje temelji na količini kapitala, svega bogatstva koje je otudjio od radnika, to jest ukrao, prisvojio , alijenirao. Gospodine , danas nije važno tko i gdje sjedi u crkvi, ili tko je sjedio u dvorani u kojoj se odlućivalo o svjetskom -- novom poretku ( Francuska revolucija ) , lijevo ili desno.Danas je bogatstvo u prvom planu. Ono je Bog Otac sviju nas smrtnika . Ono nam odlućuje sve pravce kretanja , koji nas vode

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije