Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krapinsko-zagorski SDP

Za rezultat EU izbora odgovarat će Bernardić, nas nije uvažio

SDP
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
26.03.2019.
u 06:20

Iz krapinsko-zagorskog ogranka SDP-a glavnog odgovornog za rezultate Europskih izbora držat će šefa stranke Davora Bernardića.

Vodstvo krapinsko-zagorskog SDP-a nezadovoljno je tretmanom SDP-a Krapinsko–zagorske županije u postupku sastavljanja i usvajanja liste za izbore za Europski parlament jer nije prihvaćen prijedlog Županijske organizacije SDP-a kao ni njen doprinos ukupnom rezultatu SDP-a u Hrvatskoj.

Stoji to u zaključcima vodstva zagorskog SDP-a koje je poslano šefu stranke Davoru Bernardiću i cijelom vodstvu. Osim što su nezadovoljni načinom kreiranja liste, nadaju se i kako to sve skupa neće ostaviti negativne posljedice na rezultate predstojećih izbora u Krapinsko-zagorskoj županiji.

Za rezultat na EU izborima odgovornima će, piše u zaključcima, držati šefa stranke Bernardića i same kandidate na listi, a istaknuli su i tko je njihov “favorit” ne listi. Riječ je o Biljani Borzan, za koju naglašavaju da se istakla u svom dosadašnjem radu.

Branko Grčić o novom SDP-ovom planu

Ključne riječi

Komentara 8

PV
prcko.vitamincic
09:41 26.03.2019.

Zašto dajete toliko medijskog prostora stranci koju trenutno podržava manje od 15 posto građana Hrvatske? Stranci koja ima više članova nego glasača.

Avatar Observer
Observer
14:38 26.03.2019.

Pa i Bero se istekao u svom dosadasnjem radu ,putite ga da svrsi !

PA
pofuk_alo
06:55 26.03.2019.

To je onaj Fred Matić koji si je u Vukovaru zamotao krivi prst na nozi kako ne bi trebao ići na liniju, a poslije se hvalio kako je uništio 800 tenkova?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije