Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Za rehabilitaciju pravosuđa vitalno je da se ne odbacuje stručnost zbog politike

01.06.2021. u 20:49

Građani zahtijevaju učinkovito, brzo i pošteno pravosuđe, no može li se tom zahtjevu udovoljiti ako se odričemo stručnih i moralno neupitnih ljudi koji bi mogli i unutar sustava pokrenuti val promjena da se riješe mangupa iz svojih redova koji ruše rejting svima?

Komentara 6

TO
tomkuk
22:43 01.06.2021.

Kakva rehabilitacija pravosuđa pravosuđa? Da pravosuđe nije dobro priča se već godinama i nitko ništa ne poduzima. Kriminalci i ubojice šetaju među nama. Sudci nemaju muda raditi svoj posao. Svi znaju sve i opet se šuti. Fuj fuj.

Avatar ante.vrankovic
ante.vrankovic
16:56 02.06.2021.

"Mangupa" je 95%, i ja sam to dokazao temeljem 40 odluka u svojih 17 postupaka u Otvorenom pismu Sessi 31. 5. 2021. Dakle nemojte dezinformirati u Večernjaku, to radite na TV-u.

BE
berija
22:41 01.06.2021.

Stručnost u pravosuđu? Od svih koji upišu fakultet, najgori su u prosjeku oni koji upišu pravo. Pravni fakultet dobiva škart od učenika, kakvi onda oni mogu biti suci, kakvi profesori prava oni koji ostanu na fakultetu? Kakva stručnost u pravosuđu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije