Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskaz
Povratak na članak

Za Pukanićevu smrt obećano 1,5 milijuna eura

Robert je predlagao da se Pukanić likvidira snajperom, a Milovanović da se to učini eksplozivnom napravom. Na kraju je postignut dogovor da to bude eksplozivom koji je Milovanović nabavio u Cazinu - rekao je istražiteljima svjedok.

Komentari 6

Avatar Rubirosa
Rubirosa
09:47 23.09.2009.

Gde je u toj prici Slogar???Kako ste mogli zaboraviti na profesionalca ?! ;)

VL
Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
11:59 23.10.2009.

Tu ima previse nula oko 15 tisuca Hm??

VL
CO
ConteRosso
04:30 24.10.2009.

Blago nama kad nasi jugoslaveni drze granicu otvorenu tako da mafija cirkulira pod okriljem komunistickih partija kao i nekada. Koju cistku treba napraviti ne samo u Hrvatskoj vec svugdje u susjedstvu.

VL
HS
H.S.S.-Seljacka Buna
01:24 23.09.2009.

Koji je razlog tog kriminala -Politika ili nesto drugo ?! Kriminal nastaje po razlicitim interesima pa i iskljuceno u politici koja ima jako vaznu moc zbog svojih interesa. Kako vidimo korupcija je jedan primjer koji je jako tesko sada unistitije jako tesko sada unistiti jer je povezao sve zajedno tako da bi u stvari bili svi u saboru krivi jer su dozvolili dase dalo glas nastavku politike koja nije vodila strogo racuna za suzbivanje korupcija. Pukanicev slucaj je interesantan jer je sigurno Nacional igrao vaznu ulogu u otkrivanju nekih tajni korumpirani djela koji su bili nekom od velike vaznosti . Sve po svemu u Hrvatskoj se sve radi i sklapa u Kaficima Hotelima pod stolom a ne tamo gdje spada samo zato jer je to navika svih onih koji traze zrtve po kaficima i dabi ih regrutirali za svoje planove u politickom i privatnom zivotu. Najbrzi put do tog suzbijanja kriminala je provjeriti tamo od kud su ti ljudi zapoceli i tko ih je podrzao dase probiju do odgovarajucih pozicija gdje su ti zapoceli svoju kriminalisticku karijeru . Taj nacin je od vazne uloge bas za Hrvatske politicare koji su se probili do sabora gdje drmaju a nitko im nemoze nista . Bilo bi dobro i interesantno vidjeti iz kojih dijelova Hrvatske su ti podrzani i zbog kojih razloga jer bas ti koji ih biraju moraju znati tkoga biraju za odgovarajuca mjesta po Hrvatskoj koja je u losoj situaciji bas zbog tih koji korumpiraju Hrvatskom.

VL
SM
SMITSMIT
11:55 23.09.2009.

Pukanić i Mesić su dobri prijatelji.... volio bih da se više druže...

VL
DO
doklerbo
05:38 23.09.2009.

U jednoj sredini,gde drzava ima Mafiju neprestavlja neku vrstu opasnosti!!!Ali kada Mafija ima drzavu onda je to obrnuto,takav je slucaj kod Nas.Cijela Mafija je vezana uz politiku i politicare,pa su im sami nalogodavci politicari slucaj (Milo Dukanovic).No sta sve okoo toga skriva treba dosta vremena i jos brojnih svijedoka saslusati,kako bi se moglo doci do istine.Podaci govore da je Milo Dukanovic br.Stanko Subotic br2.Neki mediji su prenosili vijesti da je Dukanovic nudio Pukanicu nagodbu kako nebi sve to otkrio i svijedocio pred sudom u Italiji.Strani mediji posvetili su se jedne prilike slava za Bozic u Sv.Stefanu CG. gde je ugledne goste tj.Milu Dukanovica i Subotica zabavljala nasa zvijezda Alka Vuica te samo za vece dobila jednog terenca od Mile Dukanovica te kes lovu 100 000€.Dakle kako vidimo da je ubistvo Ive Pukanica bilo jos davno planirano,pa moguce na toj proslavi u Sv.Stefanu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.