Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen Srbin

Za prijevoz ilegalaca uzeo 130 eura po osobi

Drama u Ivanić Gradu: Policija došla zbog prijave obiteljskog nasilja, on ih napao nožem
Foto: Igor Soban/PIXSELL
03.06.2019.
u 19:31

Pokupio ih je u Zagrebu i dovezao gotovo do granice sa Slovenijom u Međimurju, gdje su ga oko 4 sata zaustavili policijski službenici

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je ispitalo 20-godišnjeg državljanina Srbije osumnjičenog da je počinio kazneno djelo protuzakonitog ulaženja, kretanja i boravka u Hrvatskoj.

On je, kažu u DORH-u, 28. svibnja za unaprijed obećanu naknadu od 130 eura po osobi u osobnom automobilu prevozio državljane Turske koji nisu imali ni putne isprave, niti vizu. Pokupio ih je u Zagrebu i dovezao gotovo do granice sa Slovenijom u Međimurju, gdje su ga oko 4 sata zaustavili policijski službenici.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila mu istražni zatvor zbog opasnosti od bijega.

Ključne riječi

Komentara 1

BO
borcanac
19:58 03.06.2019.

Vozio u osobnom automobilu .Traktor pokvaren?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije