Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Skupi" taksi
Povratak na članak

Za prijeđenih 20 kilometara pokušao naplatiti 600 kuna

Iz taksi-sekcije Zadar kažu kako je njihov bivši kolega u mirovini od 2006. godine, ali uporno pokušava i dalje raditi.

Komentari 26

OB
-obrisani-
23:22 28.05.2010.

A ,ta gospodza je trebala prvo vidjeti dali on ima dozvolu za rad ...Koje gluposti,ona je napravila gresku...pa ko veli ,idem je sad na druge svalit.. Osim toga ,tko jos radi unas po zakonu...Ne rade ni oni koji zakone donose..

VL
LI
lipovcanin
00:05 29.05.2010.

Gospodja je ocito dobila nesto u koverti! To je kao 1+1! I sve se moze srediti! A nasoj dragoj policiji treba jedna pametna osoba kao Nik Praskaton da bi rijesila neke slucajeve!

VL
PO
podravacc
06:10 29.05.2010.

A na osnovu čega je on dobio(platio) povlaštenu kartu za parkiralište?Sigurno je došao tamo pa rekao:\"Ja sam taxi prijevoznik i molio bih vas parkong kartu,papire ću vam pokazati drugi put.\" i onda se taxisti ljute kada im dođe konkurencija,nije se on pokvario 2006.kada je otišao u mirovinu već je bio pokvaren i prije samo što je onda imao taxi-licencu.

VL
KR
kreont
07:25 29.05.2010.

Pitajte Zagrebačke taxiste, možda bi se začudili na cijenu od Plesa do Internacionala 500kn. Kada provjeravate ovog dripca, onda provjerite i našu taxi službu.

VL
OB
-obrisani-
07:58 29.05.2010.

Nisu ni Zagrebacki taxisti koreknost u personi...Neznam koliko je km od Zagreba do Kumrovca....Ali mislim da je i mene prevario za cijenu kojom me dopeljao do tamo... Ja sam u Zagreb stigla u subotu ,nisam imala autobus do Kumrovca...Pitam jednog jednog koliko trazi za put do Kumrovca,odgovor 200 DM...Bila je jos marka tamo negdje 2001...Drugi je trazio 150 DM ...Konkurencija je velika,samo se pitam tko im cijenu odredjuje?...Oni sami... ! Moj pok.tat ga je pitao koliko mi je uzeo za taxi do hotela u kojem su bili protjerani iz Vukovara smjesteni....Rekao mu je da je puno i bezobrazno od njega,a odgovr je bio...Moram i ja od necega zivit...Sramota ,zivit na racun drugih ,koji su u takvoj situaciji da njihovu sluzbu moras koristit,iako su bezobrazni.

VL
IZ
idemo_zajedno
08:34 29.05.2010.

luena DOBRO TI JUTRO,JESIL DOBRO? b) Ovaj izgred taksista mogao bi zaista za sobom ponijeti i neke teze konsekvence......... 1) Taksist nije imao dozvolu za rad (To je stvar trzisne inspekcije) 2) Taksist koji je radio na crno citaj (sivaiva ekenomija) moze biti kaznjen do 50 000 Kn 3) Koji je ugled TAXI sluzba grada Zadra ostavila tim belgiskim turistima! 4)Koji ugled je ostavio nas turizam povodom ovog izgreda,ostaje da se vidi?! No jedno je tocno\"Mi smo Hrvati takvi i nezelimo se mijenjati pa neka o nama buba cijela Evropa,jer Kuna je vaznija od ugleda\"!!!!!

VL
IZ
idemo_zajedno
08:41 29.05.2010.

luena Da sam Ja kojim pukim slucajem bio TAXIST sigurno ti uslugu nebi naplatio posto si bila u to vrijeme izbjeglica iz Vukovara!!! Ali kad bi kojim slucajem saznao da u Kumrovec ides u kucu J.B. TITA Onda bi tii uslugu naplatio ili odvratio od toga,j\'esil zadovoljna?

VL
OB
-obrisani-
08:42 29.05.2010.

idemo _zajedno... Dobro jutro i tebi....Ah ide nekako,na ovo vrijeme se covjek ne osjeca nekad najbolje i kad ovakvo sto citas,a i sam si dozivio...onda se pitas ,kud ide ovaj svijet.. ja sam ti od Autobusng kolodvora u Zagrebu islaebu isla za kumrovec...Da je bilo od Plesa platila bih sigurno duplo...tko ce ih znati po kojim tarifama oni rade.. Kako si ti ...sta ima nova kod tebe...?

VL
Avatar vh1
vh1
08:47 29.05.2010.

Hrvatska mafija. Ovi zadarski taksi mafijaši su diletanti u odnosu na Kaljmetine mafijaše što po nekoliko puta bojaju tunele po tri puta skupljim cijenama.

VL
IZ
idemo_zajedno
08:49 29.05.2010.

luena TAXI sluzba grada Zagreba naplacuje po km. uz to mora kao prvo ukucati \"startnu cijenu,odnosno cijenu polaska\" pa nekad proiziliazi da za 5-10 km platite veliku cijenu posto Vam Taxist zaracunava i PDV za koji Vi niste upoznati i i ako je PDV uracunat u tarifu voznje.....Dakle potreban je Oprez,,,,,,,Ja se nesluzim tim prevozom mada zivim u gradu ali se najvise vozim osobnim autom pa iskreno receno nisam siguran u voznju TAXIJEM! Reci mi sta ima novoga kod tebe,kako vrijeme? Kod mene je uzas svaki dan kisa hladno pa se moram ujutro grijati!!! Ides li doma na skoro?

VL
OB
-obrisani-
08:58 29.05.2010.

Idemo_zajedno... Ni ja ti ne koristim sluzbu taxista,ali u tom slucaju sam bila primorana...inace je uvijek neko od mojih dosao po mene ,ali taj put nisu znali da dolazim (bilo je iznenadjenje).. :-)) Lose je i ovdje,ova kisa je dosadila je dosadila bogu i vragu...nemoz nigdje izaci ,a da ne poneses kisobran sa sobom.....hehe ,a ja moj uvijek negdje zaboravim.... za mene je godisnji poslije godisnjeg...Nemamo kolektivni odmor...jedni idu ranije ,drugi kasnije,ja sam u drugoj grupi...I onda kuci ,kod mojih... A ti ..kad ces ti na odmor.?

VL
OB
-obrisani-
09:00 29.05.2010.

Kako se jedan od Taxista ljuti...Lupa nam minuse...da se nije nasao uvredjen u casti i postenju istih...Ovo je vise neg bolesno...!!

VL
IZ
idemo_zajedno
09:00 29.05.2010.

No moram da nesto dodam u vezi ovoga clanka: 2005 godine jedan francuski gradjanin se posluzio TAXI sluzbom od BRIBIRA-CRIKVENICE kada je gradjanin pitao za cijenu usluge taxist mu je iz ruku istrgao vecu kolicinu novca,te zatim izasao vani i i rekao drugim kolegama kako klijent nema novaca da plati. Francuski drzavljanin je sve to uredno prijavio Policiji koja je uzela zapisnik i sve je ostalo na tome! Taxist nije znao da je grad CRIKVENICA pobratim grada u kojem Zivim vec od 1974 godine i taj glas je pukao o ugledu grada pobratima tj.grada Crikvenice ......................Cijeli predmet je mirovao sve 2006 godine dok mi nismo intervenirali da Policija otkrije Taxistu i privede licu pravde na cemu je veliku zahvalnost zasluzio i Gradonacelnik Crikvenice.....................Francuske novine,javna glasila nisu mjerovale,niti miruju danas o tom nemilom dogadjaju,,,,,,,,,, I onda kazem sada me grize savjest posto je pobratimstvo dvaju gradova izvrseno na moju incijativu.........Dakle azurne su promjene naseg drustva posebno u javnom sektoru!!!

VL
IZ
idemo_zajedno
09:05 29.05.2010.

luena Moj odmor je rezervisan za kraj 6-og mjeseca......Pocetkom 7-og idem na more 15-etak dana onda se svecano oprastam od karijere,dakle zivjet moram na dvije strane Zagreb-Francuska........Dakle nisam siguran da bi mogao stalno zivjeti u Zagrebu i ako tamo imamm kucu,potreban je novi preporod posto Ja sam dosao kao dijete u Francusku to mi je druga domovina ne.

VL
IZ
idemo_zajedno
09:08 29.05.2010.

luena Ma nije to neki TAXISTA to je neki Zadranin mozda i gospodin kamocemo70 rano se probudio posto je sinoc bio dezurni povodom 19-e obljetnice HRVATSKIH ORUZANIH SNAGA u Karlovcu!

VL
OB
-obrisani-
09:12 29.05.2010.

Idemo_zajedno...sve je to navika...ja mislim da bi mi na pocetku bilo neobicno,ali kad imas koga svog oko sebe i kod sebe lakse je ... I ja sam dosta godina ovdje,ali kad idem kuci i moram da se vratim ovamo...More suza...Iako...Iako i ovdje sam takoreci kod kuce..

VL
MO
mornarPopaj
09:16 29.05.2010.

dobro došli u Hrvatsku dragi gosti......ogult čemo vas do kosti !

VL
OB
-obrisani-
09:21 29.05.2010.

elvispero... Dobar ti je ovaj slogan...:-) ........................................................................... Ps...idemo_zajedno... Evo kisa pomalo prestaje,sunce se pojavi ...Idem malo van ,prosetat i na kavu sa prijateljicom,tako smo se dogovorile...cim se sunce pojavi idemo u setnju i na kavu...zene medjusobom...Znas kako je ,isto kaoo je ,isto kao i u vas muskaraca... budi mi pozdravljen,i cujemo se opet.... BOK.

VL
IZ
idemo_zajedno
09:24 29.05.2010.

luena Dobro se provedi,,,,,,,Popi jednu kavicu i za mene! Lijep pozdrav,pa se cujemo!

VL
IZ
idemo_zajedno
09:25 29.05.2010.

elvispero j\'eli to dobrodoslica za nase goste koji dolaze u Hrvatsku!!!!! Da i ti nisi nekim slucajem TAXISTA?

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.