Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanitarno u Sisku

Za oporavak fotografa Miroslava Kiša prikupljeno oko 75.000 kuna

\'30.06.2011., Sisak - Na sisackoj Radskoj trznici odrzan je humanitarni koncert kojeg je organizirao zbor fotorepportera Hrvatske za Miroslava Kisa Mimija. Pred vise tisuca Siscana nastupili su sisac
Nikola Čutuk/PIXSELL
01.07.2011.
u 15:09

Akciji Zbora fotoreportera Hrvatske priključili su se i udruga Siscia obscura, vaterpolski klub...

Humanitarnom koncertu za sisačkog fotoreportera Miroslava Mimija Kiša, koji se oporavlja od posljedica moždanog udara, odazvalo se više od 3000 posjetitelja. Unatoč kiši i radnom danu ujedinili su se s plemenitim ciljem u četvrtak navečer na Gradskoj tržnici Kontrobi u Sisku. Uz odličnu atmosferu publiku je zagrijao izvrstan nastup domaćeg benda Vobler, nakon kojeg su se na pozornici sve do poslije ponoći izmjenjivali velikani hrvatske estrade, Hladno pivo, Zabranjeno pušenje i za kraj – popularni TBF. Sav novac od čak 3500 prodanih ulaznica po simboličnoj cijeni od 25 kuna kao i dio prihoda od prodanog pića bit će uplaćen za pomoć u oporavku poznatog fotografa, a prikupljeno je najmanje 75.000 kuna.

Organizaciji Zbora fotoreportera Hrvatske pridružili su se i domaći fotografi udruge Siscia obscura, čiji su članovi na ulazu prodavali karte. Podršku su kao redari pružili i sportaši vaterpolskog kluba Siscia. Gradska uprava ustupila je usluge djelatnika i prostora tržnice Kontrobe te podmirila troškove hrane, puta i smještaja glazbenika, koji su pokazali veliko srce i sa zadovoljstvom se odazvali apelu za pomoć.

Komentara 1

SS
schizzy sk
17:32 04.07.2011.

Sav novac od 3500 prodanih ulaznica po 25 kuna je koliko se ja kužim u matematiku 87 500 a ne 75 000... ????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije