Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivana Pavić Šimetin:
Povratak na članak

'Za one koji su preboljeli COVID-19, vjerojatno će biti dana uputa da se cijepe samo jednom dozom'

S Pfizerovim cjepivom može se cijepiti u dobi od 16 i 17 godina, ali mlađi ne. Ostala cjepiva nisu namijenjena za cijepljenje djece. Hrvatska je naručila više od 5,7 milijuna doza cjepiva, otkrila je zamjenica ravnatelja HZJZ-a

Komentari 5

Avatar EtTore
EtTore
14:38 03.03.2021.

Kad pocinje sezona? *bes Covid!

VL
Avatar BOSNAROSNA
BOSNAROSNA
17:16 03.03.2021.

KO HOCE NEK SE CJEPI KO NECE SVACIJI IZBOR... NEMOZE BIT JEDNOSTAVNIJE .. ti se cjepis i imun si nakon mjesec ili dva. tako da si siguran da neces umrijeti niti te ja koji se nisam cjepio mogu zarazit ... so ako ja odlucim umrt od korone jer se necu cjepiti a ti se cjepio i mozes slobodno na koncert i druzit se samnom.. NEVIDIM PROBLEM JA NEMOGU SE OD TEBE ZARAZIT TI NEMOES OD MENE JER SI SE VAKCINISO I STO BI MI REKLI MIRNA BOSNA ... mozemo u kafic ko ljudi na pivu i da popricamo , ZAR NE?

VL
JA
Jagica
18:33 03.03.2021.

Slažem se s komentarom BosnaRosna......i ja sam sretna.....ne bojim se smrti .....ko se boji nek se cjepi i zaštiti ...... I mirna bosna

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.