Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Putni troškovi
Povratak na članak

Za običan list papira svakog mjeseca izdvajaju 50 kuna

Svi s pravom na naknadu za putne troškove prilažu potvrdu o cijeni prijevoza

Komentari 3

ZV
zeleni vlak
21:12 10.03.2013.

Gospodine Vidmar kako možete izdati potvrdu osobi da je kupila mjesečnu kartu a ta osoba uopče ne koristi vaše usluge niti se vozi busom a vi koji zlorabite cijenu karte a vozite se drugim prijevoznim sredstvom i tako ušparate koju kunu poklopite se po ušima platite i šutite.

VL
Avatar messerschmidt
messerschmidt
07:53 11.03.2013.

Problem je u onom tko traži potvrdu. Zašto poslodavac traži potvrdu svaki mjesec, kad nema šanse da cijena prijevoza bude manja? Ako poskupi, logično je da takvom potvrdom dokažeš poskupljenje, ali svaki mjesec dostavljati isto?

VL
DU
Deleted user
11:43 11.03.2013.

Ako čovjek izda 1000 potvrda mjesčno znači li to da ima plaću 50000 Kn? Koga vi pr**** u zdrav mozak gospodine Vidmar?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.