Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teški milijarde dolara

Za njih niste nikad ni čuli: Ovo je 10 najbogatijih Europljana

Ioan Nicolae
Foto: Youtube
1/2
09.05.2015.
u 14:26

Među najbogatijim Europljanima ima onih koji su svoje bogatstvo naslijedili, no mnogo rijeđi su oni koji su sami zaradili milijarde dolara. Ioan Niculae najbogatiji je Rumunj. Stekao je bogatstvo zahvaljujući poljoprivrednim poduzećima i tvornicama umjetnog gnojiva.

Među najbogatijim Europljanima ima onih koji su svoje bogatstvo naslijedili, no mnogo rijeđi su oni koji su sami zaradili milijarde dolara. 24sata donose listu ovih milijardera.

Ioan Nicolae

Ioan Niculae najbogatiji je Rumunj. Stekao je bogatstvo zahvaljujući poljoprivrednim poduzećima i tvornicama umjetnog gnojiva. Osuđen je na dvije godine zatvora jer je navodno podmitio jednog političara. Neto vrijednost njegove imovine je 1,15 milijardi dolara. 

>> Nitko u Hrvatskoj ne da 156.000 kn za let MiG-om do svemira

Antti Herlin

Antti Herlin najbogatiji je Finac. Obogatio se netipičnim poslom - prodajom liftova i pokretnih stepenica. Praunuk je Haralda Herlina, koji je još 1920-ih kupio tvornicu liftova Hone. Herlinovo bogatstvo procjenjuje se na 3,6 milijardi dolara

Cijelu listu pogledajte na 24sata.

Komentara 6

PA
pan-am
14:56 09.05.2015.

Nisu ni oni za mene čuli ,i sta sad.

Avatar josipa1
josipa1
09:08 10.05.2015.

Da bi bogati bili bogatiji, a siromašni imali za solidan život, potrebna je samo jedna pametna i sposobna vlada

Avatar damtiga
damtiga
14:49 09.05.2015.

Pretvorba!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije