Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija

Mladić (22) skočio u Mrežnicu i utopio se. Dogodio se niz nesretnih okolnosti?

Mladić se utopio u Mrežnici
Foto: HGSS
1/3
25.06.2019.
u 18:41

Policija je nešto prije 18 sati potvrdila da je u 14.20 sati u mjestu Dobrenići na području Generalskog Stola u rijeci Mrežnici došlo do utapanja mlađe muške osobe. U tijeku je policijski očevid i utvrđivanje svih okolnosti ovog tragičnog događaja

Nakon što su članovi HGSS-a objavili da je završena potrga za muškom osobom, nažalost tragično, obzirom da je pronađena mrtva u rijeci Mrežnici, slučaj utapanja potvrdila je i karlovačka policija.

Policija je nešto prije 18 sati potvrdila da je u 14.20 sati u mjestu Dobrenići na području Generalskog Stola u rijeci Mrežnici došlo do utapanja mlađe muške osobe. U tijeku je policijski očevid i utvrđivanje svih okolnosti ovog tragičnog događaja.

Foto: HGSS

– Akcija na području Generalskog Stola na rijeci Mrežnici okončana je pronalaskom tijela nestale mlađe muške osobe. Na terenu su policija, djelatnici HMP-a spašavatelji i ronioci HGSS Stanice Karlovac. Ovim putem izražavamo iskrenu sućut obitelji - objavili su iz karlovačkog HGSS-a. Na terenu su, osim njim, i policija, te Hitna pomoć, no nažalost, stradalog osobi nije bilo spasa.

Kako doznajemo od članova HGSS-a koji su dobili poziv Centra 112 zbog nestale osobe, utopio se 22-godišnji mladić iz toga mjesta koji je skočio u Mrežnicu, u blizini slapa, koja na tome mjestu ima oko 17 stupnjeva Celzijusovih.

- Rijeka Mrežnica na tom je mjestu bistra i čista, vidljivost je i do dva metra dubine. Policija istražuje što se dogodilo, no kada smo mi pozvani i kada smo došli na teren, na nama je bilo da pod vodom pronađemo nestalog mladića. Ubrzo smo ga beživotnog pronašli na dubini od deset metara - kazao nam je Nikica Spudić, jedan od članova HGSS-a koji su bili u akciju pronalaska nesretnog mladića.

Policija istražuje što je prethodilo nesretnom slučaju u kojemu je mladić izgubio život, no, obzirom da se mladić, nakon što je ušao u vodu počeo utapati, pretpostavlja se da se dogodilo niz nesretnih okolnosti; od možda i neočekivano hladno vode, do toga da mladić i nije bio spretan plivač. 

Ključne riječi

Komentara 3

AE
aerosol
20:40 25.06.2019.

Rijeke su po toj vrucini izuzetno opasne. Prepune su bunara u kojima je voda hladna kao led a na povrsini je voda topla ko pisalina. Kad zaronis u taj bunar, misici se od nagle hladnoce grce, pucaju , a srcka je takodjer misic, pa je zato oprez i kvasenje prije ulaska u vodu ubavezno. Ne ronite u rjekama koje dobro ne poznate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije