Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optužni prijedlog

Za napadače na vozača autobusa zatražen i pritvor

gpp
29.03.2011.
u 17:25

Mladići su vozača udarali šakama i nogama po glavi i tijelu te ga time, stoji u optužnom prijedlogu, doveli u položaj nemoći, ugrozili njegovo dostojanstvo te mu nanijeli veći broj tjelesnih ozljeda

Protiv dvojice napadača na 50-ogodišnjeg vozača autobusa osječkog GPP-a podnesen je optužni prijedlog zbog nasilničkog ponašanja, a Državno je odvjetništvo za njih zatražilo i pritvor.

Mladići, u dobi od 18 i 21 godinu, vozili su se autobusom proteklog petka oko 23.45 sati, a kada su stigli na posljednju postaju, na osječko Zeleno polje, vozač ih je zamolio da izađu. Odbili su i počeli se prepirati s njim te su bez ikakva povoda izgurali vozača iz autobusa i srušili ga na tlo. Udarali su ga potom šakama i nogama po glavi i tijelu. Time su ga, stoji u optužnom prijedlogu, doveli u položaj nemoći, ugrozili njegovo dostojanstvo te mu nanijeli veći broj za sada neutvrđenih tjelesnih ozljeda.

U brutalnom napadu na vozača sudjelovao je i jedan 17-ogodišnjak, ali je njegov postupak odvojen jer je maloljetan.

Ključne riječi

Komentara 3

DE
dejavu
17:44 29.03.2011.

cim im se imena nisu objavila jasno je da potjecu iz uglednih hdz-ovskih obitelji.. ...to su jedni od 5000 novih hdzovaca.....\"hdz-jugent\"...

MI
Mirel
09:23 30.03.2011.

Take dripce treba udarat, bez obzira sto je maloljetan, kleta saka pa u celo. Treba policija takim bubrege poodbijat, al samo takim ne postenim i bez razloga. Taj bi u Svicarskoj morao platit svaki po jedni CHF 3000.- i svaki bi bio u zatvoru jedno 5-6 mjeseci, ili bi dobio uvjetno najmanje 3-4 god. Zar napast drzavnog sofera autobusa ili tranvaja, bolje mu je da zmiju otrovnicu pojede. Hrvatska nema nikakav zakon koji se provodi, Hrvatska se samo igra zakona.

MI
miran
13:36 30.03.2011.

Komunistickom rezimu se mora odati priznanje bar u ovakvim slucajevima ... kakav zatvor da se tamo izlezava ... prinudni rad! Svaki po dvije godine prinudnog rada na nekoj od ekonomija, javni radovi i slicno tako da im kicma pukne od dvanaestocasovna dnevnog rada ... i nece im vise past na pamet ni mrava da zgaze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije