Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA BURZA RADA
Povratak na članak

Za koga ima posla u Europskoj uniji

Godišnje 150.000 Europljana nađe posao preko EURES-a. Iz Hrvatske im stiže 100 mailova dnevno

Komentari 8

PR
prtlje
22:09 01.02.2014.

......posto sam nase gore list i dobar poznavatelj naseg mentalitets....strah me hvata pomisli.....europa treba "radnike"....nase je drustvo i nas stil zivota jedna poremecena um .....daleko od bilo kog europskog razuma...moja mila braco ne lupaj te mi minuse....vlasnik sam poduzeca uuzeca u jednoj stranoj drzavi a najmanje moje radne snage su Hrvati....zasto?????.....nasa kocija stala je u blatu jos sedamdesetih,zaprega je vise ne moze izvuci..a europska vucna sluzba bit ce skupo placena....

VL
XA
xaron
19:43 01.02.2014.

Pa na seminar za zapošljavanje u EU , organiziranom u Zadru, pojavio se samo jedan (1) zainteresirani. Za 47 mjesta frizera u Njemačkoj prijavila se tri (3) kandidata... Ovi dobiju tako malo poziva za posao obzirom na 350000 nezaposlenih.

VL
DU
Deleted user
08:28 02.02.2014.

Nekako me jako zanima imali li na ovom tužnom svijetu još pokoji Hrvat u naponu snage kojemu ne bilo bilo ispod časti pošteno raditi, na primjer, krampom i lopatom. Dok sam prije četrdesetak godina bio student, nismo se ni majanjee stidjeli takvih poslova. Radeći ih, odškolovali smo se za inženjere. Sad je očito došlo drugačije vrijeme, i svi bez razlike radili bi nekakve "fine" poslove za računalom, bez obzira na to znaju li zbrojiti dva plus dva ili napisati suvislu rečenicu od pet riječi. Čini se da ipak to nije moguće niti će ikada biti, ni u Europskoj uniji ni igdje drugdje. Shvaćanje rada postalo nam je više nego nakaradno.

VL
BU
Bubalamala
13:30 02.02.2014.

Nema bas puno interesa jer nasim nezaposlenim vecinom bolje odgovara biti na birou rada zbog socijale a posla ima dosta pogotovo na jadranu.Tko bi radio kod gazde za 3 do 4 tisuce kad na crno mozes uzeti i tisucu na dan.

VL
Avatar kajbuštimeni
kajbuštimeni
22:30 01.02.2014.

za mlade lijepe djavojke od 18 na dalje , uvijek ima dobro plaćenog posla preko noći postat će te kraljice noći a neka od vas i ima nešto u glavi

VL
KU
kumpare
21:41 01.02.2014.

Pošto su Rvati od rase mogli bi za potrebe EU praviti psiće i magarčiće, veoma tražena roba u EU...

VL
Avatar kajbuštimeni
kajbuštimeni
22:34 01.02.2014.

relja dojče mašinerija izvlači i iz živog blata

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.