Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stiglo iz Kanade
Povratak na članak

Za kapsule medicinskog kanabisa 2000 kuna mjesečno

Povjerenstvo dr. Brborovića poslalo je ministarstvu zdravlja smjernice o propisivanju kapsula za četiri indikacije kod kojih se primjenjuje

Komentari 4

Avatar dpejakovic
dpejakovic
10:59 16.06.2016.

Sami nisu znali napraviti? Sramotno i jadno.

VL
DU
Deleted user
11:54 16.06.2016.

Dakle, kanabis je štetan i svrstava se u isti red narkotika kao i heroin, ali kada se treba zaraditi lova - onda je sve ok. Kome treba lijek, ne si ga sam kod kuće uzgaja - biljka kao biljka, treba joj zemlja, sunca i vode :D

VL
GU
General_U
12:52 16.06.2016.

stiglo iz kanade a naš domaće proizvođače u zatvor po pet godina, a ovi timovi to legalizirali jeli tim u saukobu interesa.

VL
AD
adrian1
23:48 16.06.2016.

opet oni kojima treba neće imati novaca, da sam onkoloski bolesnik sam bi uzgojio

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.