Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Za kaos je glavni krivac Plenković, jer je znao što je Most i tko su mostovci

Most ne podnosi nikoga uza sebe, pogotovo ne iznad sebe, a ta umišljenost u svoje savršenstvo i prednost pred svima ostalima ni u čemu nema pokrića

Komentari 21

Avatar Niškorist
Niškorist
12:06 05.05.2017.

Alkohol je problem ?

VL
PA
papilon100
08:14 06.05.2017.

Hrvatska demokracija je primitivizam.kleptomanija,narcizam psihopata i kult licnosti zapakiran u lustraciju zla ,skraceno jadna takva demokracija i drzava gdje takvi bolesnici predstavljaju narod carapani

VL
Avatar Rinzaj
Rinzaj
20:25 05.05.2017.

nečitko...izgubila se i objektivnost i patriotizam (ljubav prema ukupnom vlastitom narodu) ...doduše danas patriota gotovo da i nema

VL
JO
jozomali
23:07 06.05.2017.

Ivkošić godinama piše degutantno tendenciozne tekstove...mada ću braniti njegovo pravo na vlastito mišljenje, moram izraziti i svoje!....a moje je mišljenje dijametralno suprotno od Ivkošićevog!....mi smo jednostavno na suprotnim stajalištima baš u svemu!

VL
JO
jozomali
23:11 06.05.2017.

evo upravo pročitah sjajan komentar....čovjek kaže da su najuspješnije regije i gradovi gdje HDZ nikad nije bio na vlasti!....i u cjelosti je u pravu!....

VL
CI
cinbenik
19:39 06.05.2017.

Umrijece,nece se uvjeriti u HDZe zlo koje je uzdizao i podrzavao....Kako nevidi da su u Hrvatskoj uspjesne jedino regije gdje nikada HDze zlo nije vladalo.Zar nevidi usta njas uvali laznodomoljubna koalicija......Jedino dobro za Hrvatsku je bilo,kda su vec takvi rezultati bili sa Karamarkom,da MOST ide sa Milanovicem,koji se domoljubno odrekao fotelje,kako bi nastavili Hrvatski rast,sa Bozom premijerom..........E to tako je domoljubno ,patriotski i odgovorno,a ovo sto radi anemicni,to svijet nije vidio,pa ti pisi sta te volja.............

VL
CI
cinbenik
19:34 06.05.2017.

Omadjivac za HDZe Hrvate,pise gluposti...............Pa nisu nam Racan i Budisa nastetilimkao HDze.Naravno za tebe jesu.i pored toga sto se od njih i Mesica tocak Hrvatski poceo okretati........Ivkosicu je davno trebalo izbiti pero iz ruku,da nesteti Hrvatskoj i Hrvatima.

VL
RZ
Rocky.Zg
13:12 06.05.2017.

Ovom novinaru ni Goebels nije ravan. Hvalio je Sanadera do nebesa, pa Karamarka, pa sada anemičnoga iz brisel bojne. I covjek nema srama, nimalo.

VL
VL
vladimir964
16:51 05.05.2017.

Rijeke i mora polučivaju pokoru stotinu planinskih potoka zato jer leže niže nego oni, dakle sposobni su vladati planinskim potocima. Tako čini i mudar čovjek: onaj tko želi biti iznad ostalih ljudi, stavlja sebe ispod njih; ako želi ići naprijed, staje iza njih. Na taj način, iako bi mu bilo mjesto iznad, ne osjeća se njegov teret, iako je vrijedniji od svih, njegovo postojanje ne osjeća se kao sila. (Lao Ce) Najbolji je džihad da se čovjek bori protiv svojih prohtjeva i svojih strasti. (Muhamed)

VL
TO
tonytonytony
16:36 05.05.2017.

jednostavno je nevjerojatno od kakve amnezije patite gospodine Ivkošiću... Nazivati "stabilnim" vrijeme kada je u RH omogućena nezapamćena pljačka hrvatskog naroda Kutlama, Gucićima, Todorićima, Rajićima i Pašalićima. Kada se iz državnih banaka uzimalo a onda smo svi to vraćali, kada su nesposobni stranački službenici rasprodavali sve teško stečeno (sjetimo se samo Mudrinića)... Jednoumlje koje je vladalo u to vrijeme i proglašavanje svega što nije "na liniji" antihrvatskim je vrijeme koje je bolje zaboraviti kao jedno od najgorih dijelova naše nove povijesti... SRAM ME što sam 4,5 godine nosio pušku kao pripadnik 1.gbr da bi sada gledao moje dijete kako se sprema u inozemstvo na rad. Oni koji su direktni krivci su upravo ti ljudi koje branite. Već dugi niz godina. Stoga Vam, nimalo kršćanski želim sve najgore u životu. Ukoliko ste uvjereni da ste ugledni kolumnist i da Vaše misli vrijede, rado ću Vam direktno u facu reči...vi ste prije svega kao novinar i kao čovjek bez svog stava.

VL
SP
Spezispezi
14:09 05.05.2017.

Eee Milane, tako si i Karamarka dizao u nebesa dok jednoga dana nisi i ti i on tresnuo na pod. Koliko ćeš nam još mesija poslati ...?!

VL
TO
TomoVinkovićbeatsIMT
12:46 07.05.2017.

"ta umišljenost u svoje savršenstvo i prednost pred svima ostalima ni u čemu nema pokrića " - Gospodine Ivkošiću ta umišljenost u odnosu na HDZ i sve dosadašnje nosioce vlasti itekako ima pokrića. Samo se sjetite koliko afera i korupcijee je vezano za sve te stranke od nastanka Hrvatske. Dok god MOST ima čist obraz po tom pitanju, može se i mora se postavljati kao moralni autoritet. Problem hrvatskog birača je što se im se sad urušava izopačeni sustav vrijednosti gdje su svi korumpirani i svi kradu pa mogu i oni. U Hrvatskoj nema većeg zla nego kad pokažeš da si bolji i da može bolje.

VL
OS
osica
11:29 06.05.2017.

uglavnom poštenom građanininu ove zemlje se svi skupa g . de. Vlast i privilegije, zapošljavanje svojih .....su im primarni. Mi ostali koji smo ih doveli tu gdje jesu još uvijek nešto od njih očekujemo. Pa pogledajte sastav neki su u u saboru dvadeset godina. Poslušnost čini čuda. Drži te na sigurnim državnim jaslama . Ne bi mijenjali izborni zakon u smislu preferencijalnog glasovanja za više kandidata jer bi mnogi podobni i poslušni izvisili. I tako imamo to što imamo, a ipak svaki narod ima vlast kakvu zaslužuje. Mladi odlaze jer ne vide nikakve mogućnosti u državi prepreženoj vezama i vezicama, poltronstvom, kumstvom......Vidite ove na odlasku u opoziciju kako im teško pada, "koliko god grmjeli za naivčine" gubitak vlasti. Do sada su uvijek opozicija u vlasti. Pa gdje toga ima. ne možeš stisnut i ono drugo. Nisu sposobni se maknuti od lokalnog dodvoravanja za glasove " svi su lop... ne , osim nas". Bože moj, tko ih dovede nakon škole "ovjerenog potpisa neću odgovornost ali hoću vlast".

VL
PI
pipnicar
16:56 05.05.2017.

Super komentar gospodine Ivkosicu!. Ipak mislim da se kod Karamarka nije radilo o castohleplju, malo ste radi rime pobrkali loncice i teze.

VL
NL
nenad.levar
23:14 02.05.2018.

S tugom u srcu konstantiram da je plenkoviceva udba usisala i ivkosica,rip ivkosic kakvog smo znali,sad je to ivkosic-macan!

VL
DU
Deleted user
00:29 07.05.2017.

Nije istina da sdp nije podrzavao budisu 2000 u trci protiv mesica.

VL
B2
bokida 2
20:35 07.05.2017.

Mostovci su ipak iz neiskustva i neznanja podcjenili Plenkija. Kazna im je život u oporbi i učenje, jer državna politika nisu Metković

VL
TI
Tigrus
22:54 05.05.2017.

Malo ste ipak pretjerali s usporedbom SDPa iz 2000 godine i MOSTa danas. Ekipa okupljena oko Račana i Mesića je bila puno maliganija od ovih neozbiljnih i nedoraslih Mostovaca. I nije vam dobar komentar - "Plenkovic je morao znati" jerr smatram da je Plenkovic vjerovao u dobre namjere i imao povjerenje kao sto se na početku svakog poslovanja ima. To je uvijek tako.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.