Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'bolja budućnost'
Povratak na članak

Za izvještavanje o Snowdenu nagrađeni Pulitzerom

Američki dnevnik Washington Post i britanski Guardian nagrađeni su Pulitzerom za otkrivanje afere NSA-a prisluškivanja

Komentari 9

Avatar R2D2
R2D2
09:18 15.04.2014.

Hm, kaj nije tomiću uručen Pulitzer na rivi prije nešto više od mjesec dana?

VL
JV
jvopivo
08:43 15.04.2014.

ovi dobiju nagrade za pisanje o snowdenu a njega bi rascerecili da mogu,cudno skoro kao i nobelova nagrada za mir, dobijes jedino ako pocmes jedan do dva rata

VL
AS
asi2013
08:06 15.04.2014.

Zaboravio sam reći. Dali mislite da svi koji mogu na isti način ne kontroliraju i svoje i ostale. Nema više Đemsa Bonda, ovo je savrđen način kontrole, najbezbolniji i najjeftiniji. Ja nemam što kriti, neka mi prisluškivaju telefon i mobitele, te računalo, skajp i imajl, koliko hoće. Kakva privatnost? "Babe" u svijetu znaju sve u domenu koji ih zanima. Ja znam ostalo, to jest naslućujem i to približno točno. Tako i ostali.

VL
NE
neboiznadzagreba
22:33 14.04.2014.

Neka mi netko prevede što je Snowden rekao .

VL
AS
asi2013
08:00 15.04.2014.

Moderno je smještati SADu sve što se može. Do ne daj Bože dana kada ta SAD po treću put u sto godina izvlači ostale od fašizma. Njena uloga se pod svaku cijenu smanjiva, a SSSRa se uzdiže. SAD je sam obračunao sa Japanom, a njegova vojska i privreda dali su barem jednaki, ako ne i veći udjel u borbi protiv Hitlera. Kako bilo, bez nje bi bilo daleko opasnije na ovom planetu.

VL
HA
hajduk1966
08:14 15.04.2014.

A cije to spijunske mreze ne rade,cak i Hrvatske tajne sluzbe prisluskuju,to je oduvijek,a danas je sam internet dovoljan da znas sve o svima niti ne treba posebno spijunirati,mozda grijesim ali taj covjek je po meni htio malo populiteta niti je sta zaustavio niti tko moze zaustaviti,to je u opisu rada tajnih sluzbi.Znaci nikome nista nije pomogao s tim sto je za Amerikance izdajica i vjerovatno ce mu to jedan dan naplatiti,a oni dosta da otvore Fejs ili Twiter ne treba im nista vise

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.