Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA MIRKA GALIĆA

Za Hrvatsku je ulazak u Schengen međunarodni uspjeh i domaća pobjeda

Bregana
Željko Lukunić/PIXSELL
08.12.2022.
u 20:56

Hrvatska je morala položiti stroge tehničke uvjete za Schengen, da europske zemlje mogu biti sigurne da im imigracija neće nekontrolirano stizati

Komentara 19

BE
bernard1234
21:15 08.12.2022.

granicni prostor je slabo naseljen i prijeti mu potpuni odlazak hrvata sa njega..s kim ga naseliti..ne uciniti gresku kao onda sa precanima..koji su se okrenuli protiv domacina i zaratili..prozivajuci taj prostor svojim..

Avatar Tombstone
Tombstone
02:51 09.12.2022.

Ne, za Hrvatsku je ulazak u Schoengen konacni poraz I negacije sve krvi prolivene za nasu drzavu u zadnjih 1000 godina. Sramota.

ST
stefj
23:04 08.12.2022.

Pa je realno to veliki uspjeh, mogli bismo reći i napokon. No, ne sumnjam da će se to u medijima i oporbi maksimalno omalovažavati, te će se tome pristupati kao nečem što bi se ionako desilo samo od sebe... Tako da na domaćoj sceni to ništa neće značiti. Osim gospodarski...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?