Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekološki svjesni
Povratak na članak

Za energetsku obnovu kuća stiglo zahtjeva u vrijednosti 260 mil. kn

Ugovore s Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost dosad je potpisalo jedanaest županija i 168 gradova i općina

Komentari 1

ZB
zbuniceva
19:00 03.08.2014.

Fotonaponska struja i ostale električno ekološke moderne 99% uvozne ludorije subvencionirane na račun siromašnog gradjanstva a ne iz friškog zraka nam trebaju ko kak i nezaposlenom siromaku treba mercedes, laptop i najnoviji iphone na lizing. Vlast nam je takva kakva je od Sanadera prek Kosor na Milanovića. I uporno se bacaju na uvozne preskupe novotarije devize posudjene na kredit s zelenaškim kamatama. A dobijeni krediti se nebudu i nemogu vratiti bez bankrota. Juriš u crnu rupu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.