Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
anketa nove tv:

Za dug krivi HDZ-ovi ministri 
– Šuker i M. Dalić

Dalić i Šuker (1)
Robert Anic/PIXSELL
05.08.2012.
u 23:19

Jednak tretman svih tvrtki i naplatu cijelog duga želi 79 posto ispitanika, a malo su popustljiviji prema građanima dužnicima

Čak 48 posto građana krivi bivše ministre financija Ivana Šukera i Martinu Dalić za porezni dug koji je nastao, a misle da će objava liste poreznih dužnika poboljšati naplatu i uvesti disciplinu u plaćanje obveza, pokazalo je istraživanje Dnevnika Nove TV. Za 13 posto građana krivi su bivši šefovi Porezne uprave dok svaki deseti Hrvat za nastalo stanje krivi porezne dužnike, a tek pet posto odgovornima smatra referente koji rade u poreznim upravama.

Da su bivši ministri krivi, misli 51 posto birača vladajuće koalicije, ali i 44 posto HDZ-ovih birača. Da se država jednako mora odnositi prema svima sa 80 posto slažu se birači i vlasti i oporbe. Jednak tretman prema svim tvrtkama i naplatu cijelog duga želi 79 posto građana, a 17 posto bi oprostilo ili bilo popustljivo prema onima koji su pred stečajem. Sličan stav imaju i prema građanima dužnicima. Da država mora sve naplatiti i od građana, drži ih 65 posto, 27 posto bi im popustilo ako se dug može naplatiti samo prodajom osobne imovine.

Komentara 17

OS
ostavitozasebe
06:56 06.08.2012.

A tko bi drugi bio kriv?Pa oni su vladali sve ove godine....Šuker je bi ministar 8 godina,veće ZLO nas Hrvate nije zadesilo od stoljeća sedmog,dolaskom ADZe bandita na vlast.

CI
cigulimiguli
08:26 06.08.2012.

Čuvena i nadaleko poznata anketa Mislava Bage, svaki priznati statističar bi ju poželio...

ST
stevica
23:37 05.08.2012.

Ova narkomanka sto prica na mobil-tlf se cijelo vrijeme smijala i smatra svoju gresku normalnom pojavom,bas kao i svi iz krimi-org. koji su umislili da ih je dragi bog poslao da nas pljackaju.A debeli mendo se em najeo mesa em sto je sjehbo drzavu.Cijeli vrh hdz treba da lezi u rementincu zajedno sa spijunom koji im je omogucio pljacku i dao blagoslov za to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije