Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Demografska obnova
Povratak na članak

Za darivanje zemljišta i stanova mladima treba promijeniti propise i donijeti nove zakone

Darivanje stanova i zemljišta u pustim područjima je dobra ideja, ali treba definirati čime bi se ljudi ondje bavili, kaže Akrap

Komentari 4

AA
aaagotal
15:51 18.04.2017.

Vrlo bi interesantno bilo vidjeti vlasnike stanova koji bi morali platiti svoj višak stambenog prostora, jer im stanovi zjape prazni? Kolika bi tada bila cijena stana? Hrvatsko Državno zemljište je zemljište svih Hrvata a ne nečija prčija koja se prodajee bez pitanja Hrvatskih građana? Što će se desiti porezom, ako je zemlja Vlasnik tolikih parcela zemlje, tolikih praznih stanova? Hoće li i Država plaćati porez na svoje nekretnine?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.