Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaštita okoliša

Za bijelu rodu na dimnjaku ili krovu vlasnicima 700 kn

bijela roda (1)
Ivica Galovic/PIXSELL
04.01.2013.
u 19:24

Taj novac pola-pola osiguravaju Fond za zaštitu okoliša i energetske učinkovitosti i Vukovarsko-srijemska županija na čijem je području ukupno 135 gnijezda

U sklopu projekta Zaštita i očuvanje bijele rode u Vukovarsko-srijemskoj županiji vlasnicima kuća na čijim su dimnjacima i krovovima gnijezda bijele rode isplaćeno je po 700 kuna. Taj novac pola-pola osiguravaju Fond za zaštitu okoliša i energetske učinkovitosti i Vukovarsko-srijemska županija, na čijem je području ukupno 135 gnijezda. U Javnoj ustanovi za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima, nositelju tog projekta, redovito skupljaju podatke o aktivnosti roda, stanju gnijezda i broju mladih roda.

Ključne riječi

Komentara 1

IS
istinito
20:17 04.01.2013.

Pa to nije ni 1/5 stete koju ***** od rode napravi nagrizajuci crijep na krovu. Pogledajte samo na sto je nalik crijep koji je samo jednu sezonu bio pod utjecajem rodinog g***eta, a poslije trece sezone je supalj kao spuzva i kroz njega curi voda, a puca pod utjecajem leda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije