Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOTIVIRANI
Povratak na članak

Za 3. maj nema konkretnih planova i financijskih rješenja, ali Plenković poslao poruku da Vlada misli ozbiljno

Prema procjenama direktora 3. maja Edija Kučana, za dovršenje brodova trebat će manje novca nego što će se dobiti njihovom prodajom

Komentari 2

AN
antonelić
20:11 06.08.2019.

kada će stići dr.kolinda u 3.maj da podrži planove za spas ? ... trebala bi se i ona uhvatiti posla ! ... mogla bi se popeti na dizalicu i voziti je i dizati čelične konstrukcije ... samo radom ćemo ućii u eru blagostanja a ne mrsomuđenjem ...

VL
Avatar nekakav
nekakav
09:20 07.08.2019.

3. maj je već riješen, provedena je sanacija i restrukturiranje, državu je to koštalo više od 9 milijardi kuna. o čemu pričamo? dal postoji tvornica u zemlji u koju smo bacili više novca? nema je. najviše su se približila druga brodogradilišta. ne vidim nikakvog razloga dati im još našeg novca.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.