Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rukometaši Zagreba vozit će se u "hotelu"

Z. Gobac nadmašio Mamića modernijim i jeftinijim autobusom

autobus CO Zagreb
Foto: Marko Prpić/VLM
1/2
09.10.2009.
u 19:52

Vozilo zagrebaša ima svemirsku liniju, a unutrašnjost je komforno uređena: kuhinja, plazme uz svako sjedalo, WC.

Rukometaši Croatia osiguranja Zagreb uspjeli su se “ponoviti” usred krize. Kupili su supermoderan i superkomforan autobus nove generacije, Neoplanov Starliner s Manovim motorom.

Tim će autobusom zagrebaši putovati na utakmice domaćeg prvenstva. Svemirski vanjski izgled autobusa nagovještava čudesnu unutrašnjost - ima zbog komfora samo 27 sjedala, a unutra su vrlo komforan WC, kuhinja, plazme uz svako sjedalo... Kao u hotelu.

Kupljen je na leasing, a dio troška za njegovu kupnju snosit će klub, dio njegovi sponzori, a dio će se namaknuti njegovim iznajmljivanjem.

U CO Zagrebu, na čelu s menadžerom Zoranom Gopcem imaju novca nakon što su prodali Vorija i Duvnjaka bogatim Nijemcima. Dinamovce bi mogla uloviti ljubomora, pa bi Zdravko Mamić mogao sad posegnuti u džep da nadmaši prijatelja Gopca.

Ključne riječi

Komentara 5

DE
demokršćanin
20:13 09.10.2009.

AUTOBUS I REFERENDUM! Mamićev autobus je i skuplji nekomforniji,a Bandić želi raspisati raferendum za uređenje stadiona.Dokle će Grad Zagreb biti krava muzara?

OB
-obrisani-
00:25 10.10.2009.

A da DORH ili Bajić malo pogledaju od kuda Gobcu sva ta lova? Koliko trenutačno na tuđa imena ima nekretnina samo u Sisku, koliko je za vrijeme rata oprao željezarine love preko Badela 1860 , Segeste i N.K. Zmaja izz Nove Pračne. Da malo o tome pitaju Đuru Brodarca i Željka Jajčinovića. Naime i Gobac je iz Nove Pračne baš kao i ova dvojica.

KA
kanarinac
16:59 12.10.2009.

a tko plaća taj luksuz?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije