Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
’Strateška autonomija’ EU

Xi vidi Macronov plan kao priliku za udaljavanje EU od SAD-a

08.04.2023.
u 12:09

Kina uvijek gleda na Europu kao na neovisni pol u multipolarnom svijetu. Kina podržava Europu u postizanju strateške autonomije i zalaže se za to da kinesko-europski odnosi ne budu kontrolirani ili podčinjeni bilo kojoj trećoj strani, rekao je Xi Jinping

Komentara 3

Avatar Zmija
Zmija
12:18 09.04.2023.

Sve sto dolazi sa istoka, lose mirise i nikada Europi nista dobro donjeli. Jeste, donjeli su smrt, cemer i jad! Otomanska imperija, komunizam, svestenstvo istocno itd, itd. Taj koji nije nista naucio od povijesti, taj je osudjen na propast. Odite u Kini pa vidite kako se zivi! Med i mlijeko, samo za med trebas imati pcele a za mlijeko trebas imati krave!

DU
Deleted user
20:43 08.04.2023.

USA je sa saveznicima oslobodila Europu u ww2, sto su Kinezi napravili za Europu, nikad ništa, tako da mah mah kina, tamo gdje jesi tamo i ostani i ostavi nas na miru. USA uvijek zaslužuje biti najbliži mogući saveznik, cak dapače trebalo bi ukinuti carine i produbiti ekonomsku suradnju, a Kineze staviti na led i uvesti velike carine dok im se ne dogodi demokracija.

DU
Deleted user
15:47 08.04.2023.

Europske države ako žele opstati moraju se konačno okrenuti sebi i odvojiti od Amerike ako Europa ne postane država i stvori svoju vojsku a ne nato nema joj spasa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije