Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EU i brexit
Povratak na članak

Schäuble: Izlazak iz Unije izlazak je i iz zajedničkog tržišta

Njemački ministar financija poprilično je oštro i hladno upozorio Britance kakve bi mogle biti posljedice referenduma o izlasku iz EU

Komentari 6

RM
rmd3
15:15 11.06.2016.

Dobro i ......život ide dalje i bolje bez svih tih kapitalistickih EU politicara koji dolaze petkom po dnevnicu od 250 Eur pa bjeze na lux putovanja,to Evropejci placaju kriminal EU a.

VL
HR
hromcan
08:50 11.06.2016.

Daj Bože da Britsnci izglasaju izlazak pa da ova tvorevina propadne....

VL
MG
milerazbojnik@gmail.com
13:03 13.06.2016.

ko god izišo iz unije bit će mu bolje jer će trgovat i dalje a niko mu neće naređivat koliko li smije ili ne smije u tu istu uniju izvest ili se rzvijat jednom rjećju za uniju su oni koji u njoj imaju monopol i diktiraju drugima i toćka a bajke da će nekom bit lošije nek ostave za djecu jer je cjeli svjet jedno veliko tržište koje treba od sviju nešto i toćka sam svoj gospodar s pametnim vladarem i gospodarem je najbolje a najviše s raspadom nje gube oni koji su uživali u monopolu i drugim radnjama

VL
Avatar superhik74
superhik74
20:49 14.06.2016.

Stari svapski lopov ce imati 60 miljuna ljudi manje za pljackati pa se uzbudio.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:32 16.06.2016.

bez brige, i ova umjetna tvorevina će se raspasti. jel možda znate za neki savez u koji je hrvatska ušla, a da se ubrzo nije raspao? ja ne znam. samo kad su nas u ratu porazili je to trajalo. kad kad su nas naši političari ubacivali u saveze to nije dugo potrajalo. i na kraju smo za svaki 'savez' govorili da je bio tamnica naroda... što ćemo tek za ovu strahotu govoriti?! englezi, pa neka odu, bit će prvi, ne i jedini, kamoli zadnji. englezi trenutno uživaju kao nikad prije. maksimalno iskoristili uniju. više dobivaju nego što uplaćuju. ostavština thacherice, koja je za tada ubogu britaniju isposlovala lijepe uvjete i masnu paru. sad je engleska bogata, pa je umislila nešto. a london ako je izvan unije ne znači puno, unatoč uvjeravanjima. najveće banke su već najavile da smjesta sele sjedište u neko mjesto unutar unije. london je praonica novca, mjesto gdje se zamračuju svakodnevno milijarde otetog novca. kad se to nalijevanje zaustavi, slijedi raspad i totalna pustoš.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.