Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Putnici u šoku

Wizz Air-ov zrakoplov prisilno sletio s jednim motorom

Wizz air
Dalibor Urukalovic/Poslovni dnevnik/PIXSELL
08.06.2013.
u 11:03

Zrakoplov se zaustavio na koncu piste, a 160 putnika je izašlo preko napuhanih skliznika. Tri putnika su ozlijeđena. Oko zrakoplova, nagnutog na jednu stranu, su vozila spasilačkih ekipa i pokrenuta je istraga o kvaru

Zrakoplov kompanije Wizz Air, koji je poletio iz Bukurešta za Rim, zatražio je jutros hitno sletanje na rimskom aerodromu u Fiumicinu zbog kvara. Trebao je sletiti u rimsku zračnu luku Ciampino, ali je zatražio sletanje u Fiumicinu pošto se tu nalazi duža pista. Sletio je bez kotača s jedne strane i s jednim ugašenim motorom. Vjerojatno zbog kvara na lijevoj strani otvora za kotače je zatraženo hitno slijetanmje.

Zrakoplov se zaustavio na koncu piste, a 160 putnika je izašlo preko napuhanih skliznika. Tri putnika su ozlijeđena. Oko zrakoplova, nagnutog na jednu stranu, su vozila spasilačkih ekipa i pokrenuta je istraga o kvaru. Zapovjednik zrakoplova, inače jedini Talijan od šest članova posade aviona rumunjske kompanije, zatražio je sletanje u Fiumicinu zbog kvara na otvoru lijevih kotača. Putnici su u šoku od pretrpljenog straha.

>>Zrakoplov prisilno sletio zbog preglasne molitve putnika

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije