Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVJERLJIVI PODACI
Povratak na članak

WikiLeaks objavio emailove: Clinton je Kinezima poručila da će se SAD morati braniti ako neće moći kontrolirati Sjevernu Koreju

Također je kazala kako će SAD poslati dodatne ratne brodove u regiju kako bi se suprotstavili sjevernokorejskoj prijetnji projektilima.

Komentari 17

DU
Deleted user
09:22 18.10.2016.

Jesenti milu bigulicu, kakv je to hrvatski jezik: Clinton je poručila!? Pa valjda je riječ o tome je da Clintonica ili Clintonova nešto poručila nekomu. Ali u modernome hrvatskom još ćemo čuti i to da je Clinton grejt, najs, fensii i kul kandidat za predsjednicu. Tja, kaj se more. Nekad smo to nazivali jezičnom kašom tipičnom za neobrazovane pojedince, a danas to očito postaje "norma" koju promiče domaći medijski "isteblišment", što god to značilo. Ajme nama!

VL
DU
Deleted user
09:20 18.10.2016.

Ovo što su oni objavili su najobičnije gluposti. Ako Rusi zaista imaju pristup tim dokumentima onda ih najvjerojatnije koriste kao metodu ucjene, ili bar onaj dio koji bi ljudima bio zanimljiv. Kao što su događaji u Bengaziju oko ubojstva veleposlanika i ono što se događalo u jugoslaviji za vrijeme rata. Mnogo važniji dokumenti nikada neće biti objavljeni. Ali po reakciji amera vidi se da je tu po srijedi ucjena jer amer kipi kao parni kotao a ne smije eksplodirati jer ga je rus osigurao sa ispušnim ventilom pa se amer kuha.

VL
PE
pekimrak
08:44 18.10.2016.

Ova bakica ako dodje na vlast obrali smo zelen bostan

VL
Avatar Abcd....
Abcd....
09:33 18.10.2016.

Lako za ovo. Imamo jos kako je slala oruzje teroristima u Libiji i Siriji, kako S. Arabija financira njenu kampanju, kako je zahvaljuje mainstream medijima za spinanje i podrsku, kako vrijedja katolike i zeli napraviti katolicko proljece,slanje ISIL-ovaca medju tzv. izbjglicama u Europu...itd

VL
GV
golub Vaso
23:43 19.10.2016.

Amerikanci se 'brane' tisućama kilometara od svog teritorija, neće ta imperija još dugo

VL
TH
thekurcula
17:16 18.10.2016.

Opet imate problema sa futurom egzaktnim. Evo u naslovu - jasno kao dan da je američka odbrana uslovljena kineskom kontrolom Severne Koreje pa svejedno vaš novinar dva puta koristi futur a ne, kako bi trebalo, futur i futur egzaktni. Znači, ne Sad će se braniti ako neće kontrolirati nego SAD će se braniti ako ne bude mogla kontrolirati. I daj naučite ovo već jednom!

VL
DU
Deleted user
16:29 18.10.2016.

Pazi ovo, treba ih kontrolirati, zbog cega ih treba kontrolirati !?

VL
RB
robert.b.40
17:13 18.10.2016.

nekada klentonovi ,boli su vam dobri mislite da vam vise nook netreba,drugi puta neka vas puste niz vodu,niste drugo zaradili,Dr,Robert Bob

VL
Avatar mason
mason
16:25 18.10.2016.

Pa normalno porucila da se USA mora braniti. Sto tu ima lose.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
09:23 18.10.2016.

strasne tajne haha

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.