Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORONAVIRUS U SVIJETU
Povratak na članak

U Švedskoj epidemija jenjava, a Francuska produžuje mjere do srpnja

Najviše slučajeva zabilježeno je u SAD, Španjolskoj, Italiji, Velikoj Britaniji i Francuskoj.

Komentari 14

Avatar mofo
mofo
09:50 02.05.2020.

Who: virus se ne prenosi sa čovjeka na čovjeka...

VL
LM
L.marija
20:32 02.05.2020.

Moš misliti što u Švedakoj jenjava.Svaki dan između 500 i 600 novooboljelih.

VL
ZN
znam
09:32 02.05.2020.

Direktor programa za izvanredne situacije Svjetske zdravstvene organizacije Michael Ryan: virus je prirodnog podrijetla. Pogledajte listu WHO Global Preparedness Monitoring Board sve Gatesovi igraci, poglavito Chris Elias.

VL
Avatar Ćuprija - moja partija
Ćuprija - moja partija
09:44 02.05.2020.

Pa normalno da je prirodnog podrijetla, nisu ga valjda pincetom slagali u laboratoriju gen po gen. Ali to ne znači da nije a) genetski rekombiniran s drugim prirodnim organizmima ili b) poboljšavan u laboratoriju ekstremizacijom uvjeta. Jer nema nikakve logike da bi prirodni virus koji nikad nije bio izoliran niti su zabilježeni slučajevi infekcije istim odjednom postao savršeno udomaćen na čovjeku.

VL
ZN
znam
09:33 02.05.2020.

Pogledati Event 201 Global Pandemic Exercise.

VL
DU
Deleted user
20:57 02.05.2020.

Sada su svi pametni i hvale švedski model. Gdje je ta pamet bila prije mjesec i pol dana?

VL
Avatar GeniKameni
GeniKameni
14:35 02.05.2020.

Imate na YouTubeu vise nego dovoljno materijala, ipak nisu sve kompromitirajuce uradke uspjeli ukloniti... Brojke o broju umrlih od koronavirusa su jedna monumentalna, izkonstruirana laz! Cak i ljude poginule u prometnim nesrecama vode kao zrtve koronavirusa! Cini se apsolutno sve da se histerija i strah odrze na najvecoj mogucoj razini. Jos samo nisu poceli ubijati ljude iako je i to upitno... Mnogi umiru zbog suludih terapija koje niti jedan lijecnik pri zdravoj pameti ne bi propisao. Vidjet cemo jos kako ce ova prijevara zavrsiti... U USA je vec prikupljeno preko pola milijuna potpisa za peticiju da se Bill Gates odnosno njegova "dobrotvorna" fondacija procesuiraju, rame uz rame sa najvecim zlocincem danasnjice je i Anthony Fauci, direktor Nacionalnog instituta za alergije i zarazne bolesti (NIAID) i mnogi drugi istaknuti clanovi mafijaske duboke drzave... Mislim da su podcijenili intelekt i broj ljudi koji jos uvijek razmisljaju svojom glavom. Priznajem da su ovce ispranog mozga u vecini, ali ludilo nikad nece imati sanse u borbi protiv zdravog razuma...

VL
LM
L.marija
13:46 03.05.2020.

Htjela ti odgovoriti gdje da provjeriš ali mi VL javlja da mi komentar sadrži neprimjeren sadržaj iako nije istina.

VL
XA
xaron
20:41 02.05.2020.

U Svedskoj djeca napuštaju roditeljsku kuču uglavnom sa 19 godina, tako da je veza roditelja i djece dosta labava. Skladmo tome, veza izmedju unuka i djeda-baba je nepostojeća ( nula). Tako , veliki broj umrlih staraca i ne pogadja osobito nikoga u toj zamlji i sve im je to normalno.

VL
Avatar KimberlyZO95
KimberlyZO95
22:19 02.05.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­K­i︆­s︆­s︆­T­ok︆­.︆­c︆­o︆­m

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.