Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potrebno izolirati zaražene
Povratak na članak

WHO ne vidi razlog za uzbunu zbog majmunskih boginja, no očekuju da će broj zaraza nastaviti rasti

WHO pretpostavlja da će većina slučajeva biti blaga, no trudnice, djeca i osobe s oslabljenim imunološkim sustavom u većem su riziku od teže zaraze.

Komentari 2

V0
Vlaskoulicanec3.0
13:55 28.05.2022.

Hajdemo još jednom od početka i to politički korektno: u jednom gay-baru na Gran Canaria zaražena osoba iz Afrike općila je sa nekoliko osoba iz Europe koje su opet općile među sobom... Tako je slučaj porastao na nekih 80. Te osobe vratile su se kućama i, kako još nisu imali simptoma, općili dalje sa osobama kod kuće. Kroz taj promiskuitet se zaraza proširila Europom. Interesantno je da u heteroseksualnoj zajednici nema oboljelih...

VL
Avatar todorke
todorke
18:50 27.05.2022.

Ko širi zarazu majmunskih boginja???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.