Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PANDEMIJA
Povratak na članak

WHO: Karantena nije dovoljna, treba pronaći oboljele od koronavirusa

Podsjećamo, nedavno je predsjednik SZO-a dr. Tedros Adhan Ghebreyes rekao da se ne može voditi s povezom preko očiju, odnosno da još nema dovoljno testiranja, izolacija i traženja kontakata zaraženih.

Komentari 3

GL
GledamTe
09:56 24.03.2020.

Barbasmora - velo ostrouman komentar! Ali, je li moguce testirati primjerice nekih 500 tisuca ljudi u Hrvatskoj, 20 milijuna u Njemackoj, 10 milijuna u Poljskoj... Neke zemlje, uSkandinaviji, uopce be testiraju dok ne dodje pacijent s vrlo ozbiljnim zdravstvenim problemima koji usto imaju veze sa simptomima virusa! Dakle! Sto tu mjesas Plenkovica, HDZ pa cak i Balkan ?

VL
XS
XSARA
14:18 24.03.2020.

Posljedice ovog testiranja na kapaljku će nam se i te kako vratiti... Umjesto da se čim prije pohvataju i maknu zaraženi, ovdje se i dalje čeka i gleda kako se virus slobodno širi.

VL
BA
Barbasmora
09:34 24.03.2020.

Eto njih....oni opet pametni! Pa sta oni uce nas balkanski HDZ!? Aaaahahaha...nikad nisu culi za Balkan...i umisto da samo ponavljaju sve sta radimo mi oni opet pametuju! Svi će bit mrtvi na vama, zapamtite! Bravo plenki, testiranje nama nije potrebno! A vi samo ucite od kineske komunisticke partije!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.