Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dezinfekcija predmeta
Povratak na članak

WHO upozorio: Još ne postoji dokaz da se koronavirus može širiti preko površina

Iako do danas nisu zabilježeni slučajevi da su se ljudi zarazili virusom preko površina, mogućnosti takvih prijenosa ne trebaju biti odbačene s obzirom na ponašanje drugih poznatih koronavirusa. Zato je važno dezinficirati površine predmeta poput elektroničkih uređaja i rukohvata, kaže WHO

Komentari 4

ST
stefj
02:50 17.05.2020.

Ne postoji dokaz da se korona širi preko stvari, no zato postoje istraživanja koja pokazuju da se preko stvari gotovo nemoguće zaraziti... No, pričekat ćemo još malo do objave studije...

VL
PR
pravednik2
19:34 16.05.2020.

Prava je strava, tko sve ovdje uspijeva dati komentar.

VL
GR
gravitacija
19:27 16.05.2020.

Još ne postoji dokaz da se koronavirus može širiti preko površina. Pa što čekaju genetičari? Odmah tu grešku treba ispraviti.

VL
AN
anticenzura2
18:58 16.05.2020.

A kakav je ovaj lik u ovom videu , Boze sacuvaj, ovaj iz Njemacke, cini mi se kao da sam ga vidjela u nekom filmu strave i uzasa. Nema kapi krvi u sebi, izgleda kao da zivi pod zemljom, poo blijedilu lica. Bice i zivi, negdje i podrumu ispod zemlje, gdje vrse experimente genetskim inzinjeringom. Prestrava!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.