Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nove provjere
Povratak na članak

WHO i EMA idući mjesec kreću u inspekciju proizvodnje Sputnjika V

"Od 10. svibnja do prvog tjedna u lipnju provest ćemo inspekciju dobrih proizvodnih praksi", potvrdio je WHO za Reuters.

Komentari 2

MX
Mister X
14:46 22.04.2021.

Koliko ja poznam poklitiku Amerike a potom zanmo to je isto i NATOsaveza=EU nebu niš od toga to je smo igra tktika ali nikako da če to zaživiti . Pa Politika je iizopćiti ih u mozak i dio kostijun zbiog zbiog njihovog jednog zbunjeno tipa - Rusa koji tvrdi da su ga htijeli otrovati samo da on nebude drugi Putin... A doznalo se zašto se vrača u Rusiju u zatvor ako dobije 100milona dolara od nekoga sa zapada .. Obećano mu je sad ostaje da se vidi -A ovo sa lijekom , Narvno da se neče uzeti Ruski lijek ; Receptura i vlastita proizvodnja možda , da.....

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
14:53 22.04.2021.

Njemacka delegacija vec je ovdje u Moskvi, o kupovini trideset miliona doza Sputnjik V....To je najbolje cjepivo do sad napravljeno...Bavarska nece cekat EMU kad ce i dali ce odobrit...To kod njemaca ne prolazi politika i posao...Evo sinoc rekose Sjeverni tok plinovod mora se zavrsit...Kad se zavrsi plinovod Njemacka ce diktirat cjene plina da da moji Ukrainci...A vi ostajete bez dvi ipol milijarde eura samo zato sto plinovod prolazi kroz UA..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.