Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WHO UPOZORAVA
Povratak na članak

Afričke zemlje imaju manjak kapaciteta za liječenje, a sada su moguće novo žarište

Dosad je bilo gotovo 1000 smrti i više od 18 tisuća slučajeva zaraze diljem Afrike

Komentari 4

XX
XX
21:38 17.04.2020.

Pa nije problem, Kina ce pomici. Ona ionako drzi rudnike i Africke zemlje u saci kroz kredite. Koliko samo male djece umre od ozracivanja u Kongu dok skupljaju kobalt za elektricne aute. Uzas. I onda ti kupi elektricni auto.

VL
BE
Beskucnik
20:46 17.04.2020.

WHO kaze da se virus za sada siri po planu , i da ce ....Ljudi nemaju pristup vodi i sapunu ,moj pradjed je 1890 sam sagradio vodovod duzine 2 km klesajuci ga u kamenu i radeci glinene cijevi koje je sam pekao ,i to sve poslije i uz vlastiti posao ,voda jos uvijek tece a fontana stoji na mjestu koje je napravio ,za neke stvari se covjek treba sam pobrinut

VL
MO
morskival
14:21 17.04.2020.

WHO je korumpirana organizacija. U Africi se covid 19 ( baš kao i gripa) ne širi jer su klimatski uvjeti povoljni. Globalisticke snage diktiraju afričkim zemljama, ucjenama su ih primorali da uvedu izvanredna stanja u kojima je poginulo već stotinjakak ljudi. Treba se zapitati tko profitira od ovog kaosa?

VL
MA
Marsijanac
17:16 17.04.2020.

"Također je istaknuto da kontinent nema dovoljno respiratora u borbi s pandemijom.".....Neka se samo prisjete da je smrtnost onih na ventilatorima preko 80%.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.