Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U rujnu u Rovinju

Weekend Media Festivala: Sudjeluje više od 140 stručnjaka

Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/4
11.07.2018.
u 10:12

Komunikacijski savjetnici premijera i predsjednika iz regije raspravljat će o važnosti uloge PR stručnjaka u karijeri političara.

I ove godine rujan je rezerviran za Weekend Media Festival (WMF) koji će se 11. put održati od 20. do 23. rujna u Rovinju. Brojna predavanja, paneli i radionice okupit će opet komunikacijske i medijske profesionalce iz cijele regije.


 

– Očekujemo više od pet tisuća posjetitelja, a ovogodišnji nam “Weekend” donosi i novost, partneri festivala bit će Francuska i Njemačka pa će cijelo događanje biti u duhu urbanog Pariza i Berlina – kazao je jučer na konferenciji za medije direktor festivala Tomo Ricov. Uime pokrovitelja, Adris grupe, Kristina Miljavac je istaknula da je od 130 događanja koja godišnje organiziraju u Rovinju upravo WMF “prvi, najveći, najpoznatiji, najbolji, najdugovječniji i najvažniji.”

 

– Očekuje nas bogat program u kojem će sudjelovati više od 140 govornika. Bit će tu mnogo predavanja, panela, radionica. Primjerice, predavanje “Vjerujete li svom telefonu?” o tome što sve naš telefon može napraviti bez našeg znanja i dopuštenja. Zastupnik u estonskom parlamentu Kalle Palling na panelu “Digitalna Republika Estonija” govorit će kakav je osjećaj životom upravljati online. Naš najpoznatiji avanturist Davor Rostuhar upoznat će nas sa svojim pohodom na Južni pol. Na panelu “Agrokor – jesu li mediji pomogli ili odmogli Lex Agrokoru” analizirat ćemo izvještavanje o Lex Agrokoru i krizi oko “Grupe Borg”.

Organizatori su najavili i panele “Money never sleeps; Restrukturiranje medijskog tržišta”, “West Wing – Kako savjetovati predsjednika” gdje će vodeći komunikacijski savjetnici premijera i predsjednika iz regije raspravljati o važnosti uloge PR stručnjaka u karijeri političara. Domaća književna zvijezda Kristian Novak govorit će kako je od anonimnog međimurskog dečka došao do popisa školske lektire, otkrio je direktor programa festivala Nikola Vrdoljak.

Dunja Ballon iz Hrvatskog udruženja društava za tržišno komuniciranje najavila je 7. BalCannes tijekom kojeg će najbolje agencije iz regije prezentirati svoje najbolje projekte pred klijentima, a najbolju agenciju čeka posebna nagrada – natjecanje na festivalu kreativnosti Cannes Lions 2019.

Komentara 1

KR
kruti221
10:22 11.07.2018.

sodoma&gomora

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije