Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Školski tim pobijedi

Web stranica OŠ Veliko Trojstvo najskockanija je u Hrvatskoj

OS Veliko Trojstvo
Arhiva škole
16.11.2012.
u 09:19

Ovogodišnje natjecanje okupilo je čak 120 škola koje su se natjecale u tri kategorije, a Trojšćani su pobijedili u onoj prestižnoj

Web tim OŠ Veliko Trojstvo kao da se pretplatio na nagrade i priznanja. Nakon najbolje ekološke kampanje s kojom su nedavno postali nacionalni pobjednici u natjecanju koje diljem Europe organizira Europska komisije i za koju će nagradu uskoro preuzeti u Bruxellesu, prošli tjedan stigla im je potvrda novog uspjeha. Na CARNet-ovom natjecanju “Skockajte web”, na kojem je u tri kategorije sudjelovalo čak 120 škola, osvojili su prvo mjesto.

Pobjeda im je pripala u prestižnoj kategoriji “Klub najskockanijih” u kojoj mogu sudjelovati samo škole koje su već osvajale nagrade. Vrijedni Trojšćani u izabrano društvo od svega osam škola, ušli su prošle godine kada je njihova web stranica osvojila treće mjesto u kategoriji osnovnih škola.

-Za natjecanje u toj kategoriji dobiva se poseban zadatak, a ove godine on je bio u znaku Međunarodne godine održive energije- pojašnjava učiteljica Sanja Vranješević, voditeljica web tima. Dodaje da su škole kroz svoje aktivnosti te objavljivanjem tematskih sadržaja na školskoj web stranici trebale doprinijeti obilježavanju ove globalno važne teme. Ocjenjivački sud koji je imao čak 18 članova, najboljim je ocijenio upravo rad njihovog web tima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije