Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Washingtonski sporazum iz 1994. predviđao konfederaciju FBiH s RH. Može li se realizirati s EU

09.04.2024. u 08:10

U zamršenom čvoru koji, čini se, nitko ne može raspetljati, žive tri naroda u dva entiteta. S njima i međunarodna zajednica

Ključne riječi

Komentara 1

PA
pasodoble12
20:07 10.04.2024.

Taj zamršeni čvor je počeo da se mrsi onog trenutka kad su glavni garanti Daytonskog sporazuma skojim su se složile i potpisale sve tri zainteresirane strane, počeli da ga kasape. Treba se postaviti pitanje zašto je MZ uzela sebi zaa pravo da ruši taj sporazum i u čijem interesu? Osobno mislim da je tzv MZ htjela nered i nezadovoljstvo u BiH, pogotovo među Hrvatima oduzimajući im suverenitet i dozvoljavajući muslimanima da biraju hrvatskog člana predsjedništva. Ne vjerujem da se BiH problem može riješiti ulaskom BiH u EU, jer sumnjam da će bilo koji normalan Hrvat prihvatiti da uđu u EU kao nacionalna manjina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije