Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ugledni list ide u ekspanziju
Povratak na članak

Washington Post zapošljava stotine novinara i osvaja svijet

Američki predsjednik na odlasku proglasio je The Washington Post “neprijateljem naroda”

Komentari 5

RA
radijatori
12:03 23.12.2020.

"Turobno stanje u kojem se nalaze mediji", istina, ali ne onako kako misli autor. Parafrazirat ću Isaaca Asimova: ne smeta mi što su mediji i novinari u turobnom stanju, nego što oni hoće da svi budemo u turobnom stanju.

VL
PI
Pipiripi4
11:56 23.12.2020.

Potrebni djelatnici zbog povećanog opsega posla korona marketinga.

VL
SI
sisavac
11:03 23.12.2020.

a tko to još vjeruje wp-u, nyt-u...? to su vam znate one novine koje su objavile svašta, izokrenule činjenice, lagale naveliko, ignorirale bitne događaje i činjenice, i time stvarale opasnu atmosferu u kojoj je vlast, njihov stvarni vlasnik, imala bjanko ček za sve što je radila, uglavnom loše. društvene mreže su blokirale trumpa, njegove izjave proglašavale nedokazanima, brisale objave, a istovremeno dozvoljavale njegovim političkim protivnicima da njega optužuju bez ijednog dokaza. protiv bidena i sina ima na stotine stvarnih dokaza o upletenosti u kojekakve afere, primanje novca iz ukrajine i kine, a protiv trumpa ništa. samo optužbe, rekla-kazala. sad zatvaraju i zadnju mogućnost komentiranja na tim mrežama, jer sad imaju slobodu sve što ne paše režimskom stavu i narativu, proglašavati govorom mržnje i lažima. a to je društveno uređenje i odnosi za koje se mislilo da pripadaju komunističkim tvrdim režimima. ja ne vidim razliku između pristupa države u poljskoj 60-ih prošlog stoljeća i današnje amerike. vi vidite?

VL
Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
14:20 23.12.2020.

Kad mi nesto vrijeđa zdrav mozak i inteligenciju, onda ja to zovem fake news , dakle dobitnik nagrade za novinara godine napise clanak citiram " cesto sam putovao za vikend iz JNA u Makedoniji , vlakom za Zagreb ....prvo 80 ih god. vlak putuje toliko da cijeli vikend proveds u vlaku , vikend je od petka u 4 do Nedjelje navece , i rijetko ga se dobiva , itd fake nrws

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.