Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HSS o Zagrebu

Vuletić: Holdingu prijeti 1000 tužbi. Kako će to platiti?

'vuleticdarko_nnn_unu_101010'
''
14.03.2011.
u 13:13

- Ovo što se događa u Zagrebu šteta je koju trpe građani grada Zagreba, koji su žrtve SDP-ove politike, kaže Vuletić

- Ovo što se događa u Zagrebu šteta je koju trpe građani grada Zagreba, koji su žrtve SDP-ove politike, izjavio je Darko Vuletić, predsjednik gradske organizacije HSS-a u Zagrebu, na konferenciji za tisak.

- Skupštine grada i Holdinga ne rade dobro svoj posao. Iako se govorilo da politike u Holdingu ne smije biti, upravo je politika uništila najveću tvrtku u Hrvatskoj koja je trebala ponuditi najkvalitetniju i najbolju uslugu, a dobili smo sve obrnuto - nastavio je Vuletić.

HSS u Zagrebu s HDZ-om predstavlja opoziciju i ne kalkuliramo kao neke druge stranke - poručio je. Upozorava kako su u Holdingu zaboravili da postoji kolektivni ugovor i da je uprava zaboravila pregovarati i sada tvrtki prijeti 1000 tužbi. Pitanje je kako će Holding to platiti. To je stvar nesposobnosti uprave i zato smo zatražili ostavku predsjednika uprave Ive Čovića te da se izbaci politiku iz Holdinga.Opravdano se radnici bune i opravdano podižu tužbe - kaže Vuletić.

Preostaje nam da odemo na Kamenita vrata i molimo zaštitnicu Zagreba da nas oslobodi ovakve vlasti u Zagrebu - kazao je. Pritom je predstavio nove članove HSS-a iz Sesveta te ponovio ambiciju HSS-a u Zagrebu da na sljedeće lokalne izbore izađu samostalno i da HSS ima kandidata za gradonačelnika Zagreba.

- Dobili smo četiri vijećnika uz predsjednika vijeća gradske četvrti Sesveta te šest predsjednika mjesnog vijeća i četiri potpredsjednika vijeća mjesnog odbora te šest članova vijeća mjesnog odbora Sesveta - zaključio je Vuletić.

Ključne riječi

Komentara 5

UD
Utjerivać dobroga
14:22 14.03.2011.

a tko će platiti štete na nivou države koje HSS radi svojom politikom? ha , gospodine Vuletiću?

OB
-obrisani-
15:06 14.03.2011.

srećom pa kmeri ne vladaju na državnoj razini

TI
tip
16:09 14.03.2011.

pozdrav direktore, napokon malo kvalitetnije oporbe u Zagrebu, Zagreb je najbolji primjer nesposobnosti SDP-a, a ruku na srce u Zg-u su im najkvalitetniji kadrovi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije