Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
o posljedicama
Povratak na članak

Vukušić: Čini mi se da se medicina svela na koronu, kao da ne postoje drugi pacijenti

U stručnim krugovima u svijetu već se naveliko izučava fenomen “korona” PTSP-a jer se pokazalo da strah od zaraze i tjeskoba, kao i okružje socijalne panike, imaju učinak teške psihičke traume, kaže psihijatar iz Klinike za psihološku medicinu KBC-a Zagreb.

Komentari 3

PL
Playmaker
17:06 19.04.2020.

Tako je Doktore !! 😎😎 Vrijeme je da se probudite i kažete Ljudima Istinu !!!! Gdje su Svi Doktori ?????

VL
ZE
Zambija export-import
17:21 19.04.2020.

Stvarno ne znam što se ovaj Vukušić buni kad je većina njegovih pacijenata zdrava, čila i čitava, u odličnoj formi, i provode vrijeme tako da pretražuju internet u potrazi za podacima o umrlima od gripe u [upiši zemlju] u razdoblju od [upiši razdoblje] kako bi dokazali da je korona obična prehladica od koje se ne umire, za razliku od gripe.

VL
DU
Deleted user
17:17 19.04.2020.

postoje a postoje i oni koji sve svedu na fantaziju poput činjenica da je dr. Parnassus bio stvarna osoba koja je prebivala u jednom gradu u Njemačkoj tako da ako nešto proglasiš fantazijom ljude uvedeš u ignoraciju stvarnosti

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.