Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Članstvo nema svrhu

Vukovarsko-srijemska županija istupila iz Skupštine europskih regija

vukovar
Marko Lukunic/PIXSELL
16.12.2013.
u 14:21

Nezadovoljni izvješćem, zastupnici su smjenili Senka Bošnjaka s mjesta ravnatelja županijske Uprave za ceste i imenovali vršiteljem dužnosti ravnatelja Marija Naglića

Zastupnici Županijske skupštine većinom glasova su odlučili da Vukovarsko-srijemska županija istupi iz Skupštine europskih regija jer, kako je objasnila Gabrijela Žalac, pročelnica Upravnog odjela za međunarodnu suradnju i EU poslove, sudjelovanje u ovoj asocijaciji nema više svrhu od kada je Hrvatska punopravna članica Europske unije.

- Godišnja članarina je 3000 eura, ali odlasci na sastanke ove asocijacije stajali su nas i do 100.000 kuna i sada kada smo u EU, nema svrhe sudjelovati u njenom radu jer sve to možemo ostvariti redovitim putek kroz institucije EU - rekla je Gabiriejla Žalac.

Nezadovoljni izvješćem, zastupnici su smjenili Senka Bošnjaka s mjesta ravnatelja županijske Uprave za ceste i imenovali vršiteljem dužnosti ravnatelja Marija Naglića.

>> Borovo suočeno s divovskim dugom od 164 milijuna kuna!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije