Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZIMSKE RADOSTI

Vukovarsko klizalište započinje sa radom

Klizalište
Foto: Branimir Bradarić
1/4
15.12.2013.
u 12:44

VUKOVAR – Danas sa radom započinje klizalište u Vukovaru koje će se i opve godine nalaziti na središnjem gradskom trgu ispred zgrade gradske uprave. Prema najavama iz gradske uprave klizalište će raditi svakodnevno od 10.00 pa do 21.00 sat. Odlukom vukovarskog gradonačelnika Željka Sabe i ove godine će korištenje klizališta i klizaljki biti besplatno. Svečano otvaranje klizališta najavljuje se za 29. prosinac, u 16 30 sati, za kada je najavljeno gostovanje hokejaša Medveščaka.

Brojne aktivnosti 

Očekuje se da će klizalište i ove godine biti jedna od glavnih zimskih radosti i aktivnosti Vukovaraca ali i građana iz okolnih naselja koja su redovito dolazila na klizanje. Proteklih godina klizalište je bilo mjesto i obuke mališana iz vukovarskih dječjih vrtića koji su na njemu pravili svoje prve korake na klizaljkama. Organizirane su i razne manifestacije pa čak i hokejaški turniri sa prilagođenim pravilima. Vukovarsko klizalište i ove godine će raditi sve dok to vremenske prilike, odnosno, temperature zraka budu omogućavale. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije